În Capitală nu se dezlipește de mașina personală, dar stai să vezi cu ce circulă Oana Roman în Paris! :„Dacă e noapte, iau...”

Oana Roman și-a făcut bagajele și, în urmă cu doar câteva zile, a părăsit România. Nu definitiv și nu de una singură - vedeta și-a luat fiica, pe Isabela, și împreună au plecat la Paris. Micuța și-a dorit dintotdeauna să viziteze Turnul Eiffel, astfel că mama s-a i-a îndeplinit dorința. Din Franța, vedeta postează în social media diverse momente din timpul vacanței, iar într-unul dintre ele a arătat mijlocul de transport pe care obișnuiește să îl folosească. 

image

În ultimii ani și-a creat o comunitate destul de mare de oameni care îi urmăresc activitatea pe Instagram. Oana Roman are o relație apropiată cu fanii ei și mereu le furnizează conținut de calitate. Recent, aceasta a vrut să-i pună la curent cu activitățile pe care le desfășoară în vacanță, și așa am aflat pentru ce mijloc de transport optează. 

Oana Roman și Isabela, vacanță de vis în Paris 

Franța e ca și a doua casă pentru vedetă, așa că ori de câte ori o vizitează este extrem de fericită. De asemenea, pare că s-a adaptat cu ușurință stilului de viață burghez. Oana Roman adoră să se deplaseze cu metroul ori de câte ori are ocazia și să se infiltreze printre cetățenii de rând. De asemenea, a mărturisit că rareori alege alt mijloc de transport în comun. 

„Eu la Paris circul doar cu metroul. Seara, dacă este foarte târziu, iau Uber”, a scris vedeta, în dreptul unei fotografii postate pe Instagram.

Oana Roman circulă cu metroul / foto: Captură InstaStory
Oana Roman circulă cu metroul / foto: Captură InstaStory

Își dorește să se mute în Franța 

Într-un interviu mai vechi oferit în exclusivitate pentru Click!, Oana Roman declara că intenționează ca, în viitorul apropiat, să se mute definitv în Franța.

De altfel, tu spuneai la un moment dat că vrei să te muți acolo, în Franța!

Da. Eu încep să îmi pregătesc terenul!

Nu ai renunțat la idee!

Nu, nu! Dimpotrivă! Am avansat! Prietenele mele foarte bune de-o viață sunt acolo. Am trei prietene, foarte importante pentru mine, toate trei stau acolo, deci cumva am și gașcă.

O să-ți facă practic șederea mai ușoară acolo!

Nu am lăsat deoparte sub nicio formă acest plan al meu, dimpotrivă muncesc la el și faptul că merg anul ăsta acolo este un pas în plus pentru că am deja niște conexiuni, niște viitoare întâlniri cu niște oameni în vederea unor proiecte pe care să le fac acolo și așa mai departe. Începe să se concretizeze, încet-încet, pas cu pas.

Și când ai vrea să te muți practic definitiv, să faci acest pas?

Isa intră în clasa a doua, nu pot să o iau la mijlocul circuitului și atunci probabil o să ne pregătim, în momentul în care ea o să intre în următorul ciclu de școală să înceapă acolo. Dar până atunci trebuie să o dau la Institutul Francez să învețe limba corect. Probabil că în momentul în care ea va trece în clasa a cincea o să ne organizăm atunci, înainte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net