În ce cercuri se învârte Alice Peneacă. Soția lui Bobby Păunescu, premiată în Italia

simeon stalpnicul png
Alice Peneacă și Bobby Păunescu au participat la un eveniment în Italia

Alice Peneacă (25 de ani) este una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, fiind un model de succes, atât în România, cât și în străinătate. Iubita lui Bobby Păunescu se afișează alături de nume grele ale cinematografiei, în compania cărora se simte mai mult decât în largul ei.

Alice Peneacă se bucură de multă popularitate, atât în showbiz-ul românesc, cât și în cel internațional. Frumoasa brunetă se afișează alături de actori celebri și consacrați cinematografiei, în compania cărora se simte foarte bine.

Aflată la Ischia Film&Music Global Fest (8-16 iulie),pe o mică insulă italiană din Golful Napoli, modelul a primit premiul Ischia Yamamay. La eveniment nu a participat singură, ci a fost însoțită de soțul ei, regizorul Bobby Păunescu, care are rol de speaker în cadrul acestuia.

Românca noastră a pozat alături de marii actori Darina Pavlova și Armand Assante, însă nu oricum. Mândră de trofeul obținut și mulțumită de munca depusă de-a lungul anului, Alice a fost dezinvoltă și jovială în compania celor doi. 

simeon stalpnicul png
Alice Peneacă a primit premiul Ischia Yamamay și s-a pozat cu el, alături de doi mari actori

Alice Peneacă are o poveste de viaţă interesantă. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a vrut să fie "naş" pe tren însă soarta nu a ţinut cu ea şi a fost respinsă. Deoarece nu mai avea alternative, după cum a povestit chiar ea, a ales să urmeze o carieră în modeling. Se pare că de data aceasta astrele s-au aliniat în favoarea ei şi a ajuns să fie una din cele mai apreciate modele de la noi din ţară.

Modelul de succes l-a cunoscut pe Bobby Păunescu la banchetul de sfârşit de an de la Mandragora Movies Film Academy, unde ea a devenit, între timp, studentă. Amândoi au ca pasiune actoria şi acest lucru i-a adus împreună.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
romica tociu lacrimi 2 jpg
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png