În ce relaţie e fiica Oanei Cuzino cu tatăl ei după divorţul părinţilor

Ultima actualizare:

    foto: arhiva personală
foto: arhiva personală

Un divorţ lasă inevitabil un gust amar mai ales copiilor, care sunt victime colaterale. Nu la fel s-a întâmplat şi în familia Oanei Cuzino (44 de ani). Despărţirea vedetei Pro Tv de afaceristul israelian Yoav Stern după 12 ani de mariaj nu a pus în pericol relaţia pe care fiica celebrului medic o are cu tatăl ei.

Cu alte cuvinte, divorţul nu a fost sfârşitul lumii pentru fiica vedetei tv şi afaceristul Yoav Stern (64 de ani). Cei doi păstrează legătura şi deşi fetiţa, în vârstă de 13 ani,locuieşte cu mama ei, într-un apartament dintr-un complex rezindeţial de lux, nu a fost uitată nici de tatăl ei. Cei doi se întâlnesc ori de câte ori timpul le permite, ba chiar merg împreună în vacanţe.

Naomi este foarte fericită când se află în compania tatălui ei, Yoav Stern
Naomi este foarte fericită când se află în compania tatălui ei, Yoav Stern

La finele lui 2015, Naomi a fost invitata tatălui ei la munte, unde cei doi au profitat la maximum de timpul petrecut împreună. Cei doi apar fericiţi într-o fotografie făcută pe pârtie, semn că lucrurile decurg firesc între ei deşi părinţii au decis să o ia pe căi separate din cauza neînţelegerilor. Naomi nu este însă pasionată doar de sporturile de iarnă. Ea iubeşte înotul, echitaţia, baschetul şi wakeboarding-ul, un sport extrem cu placa pe apă.

Oana Cuzino şi Yoav Stern au divorţat anul trecut

Vedeta Pro Tv a divorţat în toamna anului trecut de tatăl fetiţei ei. Prezentatoarea i-a dat o adevărată lovitură fostului soţ. Oana Cuzino (44 de ani) a câştigat procesul cu Yoav Stern, iar acest lucru i-a adus în cont câteva milioane bune de euro. 

Fiica Oanei Cuzino a rămas în grija mamei
Fiica Oanei Cuzino a rămas în grija mamei

"Eu şi Yoav am decis să încheiem civilizat cei 12 ani petrecuţi împreună ca soţ şi soţie. Am hotărât de comun acord să divorţăm, însă vom fi în continuare prieteni, confidenţi, părinţii copilului nostru. Naomi este un copil mare, care înţelege situaţia şi care ştie că se va bucura de la fel de multă dragoste şi timp petrecut alături de noi.  Continuăm să ne respectăm reciproc, în virtutea faptului că am dezvoltat principii comune de viaţă, am clădit lucruri frumoase şi am crezut unul in altul.Mai mult decat orice cuvinte, aş vrea să închei cu motto-ul meu: Mergi mereu cu forţa înainte, dar nu-i uita pe cei care au crezut şi cred în tine”, a fost mesajul vedetei tv.

Oana Cuzino a depus cererea de divorţ în vara lui 2014, iar câteva luni mai târziu, soţul prezentatoarei a înaintat o cerere de partaj, numai că Tribunalul Bucureşti a resprins apelul formulat de omul de afaceri în acest proces. Astfel, Oana Cuzino rămâne propietara a 33 de hectare de teren pe care afaceristul le-ar fi cumpărat pe numele fostei soţii în urmă cu mai bine de zece ani. Pe atunci, cetăţenii străini nu puteau să achiziţioneze pământ în România. Tranzacţia a fost evaluată la momentul respectiv la 1,7 milioane de euro, dar, cum valoarea terenurilor a crescut, cele 33 de hectare înseamnă nu mai puţin de 8 milioane de euro. Avocaţii lui Stern ceruseră şi o decizie prin care Oana să nu poată vinde nici una dintre proprietăţile obţinute în timpul căsătoriei, însă aceeaşi magistraţi au respins cererea ca nefondată.

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net