Începe MasterChef cu noul juriu! Surprizele show-ului culinar

Ultima actualizare:

    Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec și Liviu Popescu sunt juraţii MasterChef Foto: Pro TV
Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec și Liviu Popescu sunt juraţii MasterChef Foto: Pro TV

MasterChef dă startul unui nou sezon, din 13 februarie, la Pro TV! Show-ul culinar va avea în componenţă un juriu complet nou. Este vorba despre chefii Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu și Liviu Popescu, fiecare dintre ei având o experiență diferită.

Surprizele noului sezon nu se opresc aici! Dacă până acum concurenții erau obișnuiți să își prezinte preparatele gata făcute în fața juraților pentru a obține cel mai râvnit șorț din România, de această dată ei vor intra în grupuri la duel și vor găti în fața juraților un preparat dintr-o categorie pe care ei au declarat-o ca fiind preferată. Dintre miile de concurenți înscriși în concurs, doar o mică parte au fost selectați pentru a găti în fața juraților. Câștigarea duelului le asigură concurenților un loc direct în bucătăria MasterChef și o șansă în cea mai fierbinte compeție culinară.

"Noile reguli ale acestui sezon sunt foarte interesante! Pregătim multe surprize, care vor ridica show-ul la următorul nivel și vor aduce în fața telespectatorilor emoție, tensiune, suspans, dar și distracție, voie bună și explozii de bucurie! Cei trei jurați sunt de-a dreptul savuroși! Se completează perfect, începând cu seriozitatea lui Chef Samuel Le Torriellec, umorul lui Chef Răzvan Exarhu, până la profesionalismul lui Liviu Popescu, totul pentru ca cei ce își doresc cu adevărat un loc în bucătăria MasterChef să aibă parte de o viziune completă asupra acestui domeniu. Noi ne-am distrat foarte tare la filmări și abia aștept să văd rezultatul!", a declarat Răzvan Fodor. 

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net