Inna şi Smiley au dat lovitura: cântă în filmele de la Hollywood şi cu oamenii Rihannei

Alexandra Stan
Alexandra Stan

A cucertit Mexicul, Spania şi Turcia, iar acum Inna dă lovitura la Hollywood, unde a reuşit să încheie un contract cu celebra actriţă şi producătoare Eva Longoria. La rândul lui, Smiley şi colegii lui au o săptămână de foc cu producătorii renumiţilor artişti Rihanna, Madonna şi Beyonce, care au venit în ţară la invitaţia HaHaHa Production pentru o sesiune de înregistrări.

Inna (32 de ani), în buletin Elena Alexandra Apostoleanu, a dat din nou lovitura în străinătate, de această dată la Hollywood. Pe 7 martie, a lansat piesa „Tu Manera” care are peste 24 de milioane de vizualizări, iar la scurt timp melodia a fost folosită în serialul „Grand Hotel”, produs de celebra Eva Longoria.

Dan Bălan
Dan Bălan

Astfel, fosta vedetă din serialul „Neveste disperate” îi va plăti Innei drepturi de autor pentru melodie. Şi asta nu e prima dată când artistei îi intră bani în cont din acest gen de colaborări. În anul 2015, Inna a avut melodia „Cola Song” pe coloana sonoră a filmului „Spy”, cu Jude Law şi Melissa McCarthy în roluri principale. În acelaşi an, melodia „Good Time” apare pe coloana sonoră e filmului „Pitch Perfect 2”.

Oaspeţii sunt răsfăţaţi cu sarmale

Smiley şi echipa  de la HaHaHa Production
Smiley şi echipa de la HaHaHa Production

Iată că şi Tiberiu Andrei Maria, cunoscut fanilor drept Smiley (35 de ani), şi colegii lui au o săptămână de foc. Între 18 şi 23 mai, HaHaHa Production, la 11 ani de existenţă, a organizat tabăra muzicală creativă #MusicJourney undeva în Transilvania. Acolo s-au întâlnit producătorii români şi cei ai artiştilor Rihanna, Madonna, Beyonce, Eminem şi Adele, afiliaţi companiei Milk & Honey Management. T

În acest castel  are loc tabăra  muzicală organizată de Smiley
În acest castel are loc tabăra muzicală organizată de Smiley

imp de o săptămână, 11 dintre cei mai cunoscuţi compozitori şi producători muzicali au venit în studiourile de aici şi apoi au mers la un castel medieval pentru a lucra la viitoare hituri împreună cu Smiley şi producătorii din echipa lui (Şerban Cazan, Dorian, Vladimir Coman şi Lucian Nagy). Gazda artiştilor la castel a fost Chef Samuel, care le va găti. Meniul va include sarmale, dar şi mâncăruri rafinate din bucătăria internaţională.

Eva Longoria  este fan Inna
Eva Longoria este fan Inna

„E un moment cu greutate în istoria noastră, a tuturor şi a HaHaHa Production. Noi am mai făcut sesiuni muzicale, dar întâlnirea de acum cu Milk & Honey e de departe cea mai complexă şi importantă. Vom sta la masă cu nişte giganţi care sunt curtaţi de toate starurile internaţionale”, spune Smiley. Producătorii internaţionali au în palmares premii Grammy şi hituri care au dominat topurile Billboard în interpretarea unor artişti ca Rihanna, Madonna, Sting, Britney Spears, Beyonce, Jay-Z, Eminem şi mulţi alţii. Smiley va sărbători zilele viitoare 11 ani de HaHaHa Production, apoi va avea repetiţii şi un nou live pentru „Românii au talent” (PRO TV).

Alexandra Stan şi Dan Bălan sunt şi ei pe lista producătorilor americani

Smiley
Smiley

Acum doi ani, Marcel Botezan şi Sebastian Barac (ex-Play & Win) au compus piesa „Bom Bidi Bom”, cântată de Nicki Minaj şi Nick Jonas, inclusă pe coloana sonoră a filmului din seria „Fifty Shades of Grey”. Şi fostul component al trupei O-Zone, Dan Bălan, a ajuns la Hollywood cu piesele lui. În 2009, „Live Your Life” a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului „The Hangover” – „Mahmureala”. În 2010, s-a mai auzit la o emisiune a lui Jimmy Fallon, iar în 2015, în comedia „Daddy’s Home”, cu Will Farrell şi Mark Wahlberg. Următoarea piesă care a făcut furori a fost „Chica Bomb” la Video Music Awards, în 2010.


    Dan Bălan
Dan Bălan

Apoi aceeaşi piesă s-a auzit pe coloana sonoră a unui episod „SGU: Stargate Universe”, în 2011, şi în acelaşi an a apărut şi în filmul de desene animate „Happy Feet 2”. În 2016 a apărut pe colona sonoră a filmului „It›s Only the End of the World”. Alexandra Stan şi-a auzit în 2011 melodia „Mr. Saxobeat” pe coloana sonoră a unui episod din serialul „Made in Chelsea”.

cub smiley png
cub theo rose png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub claudia pavel cream png
horoscop jpg
roxana hulpe colaj jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg