INTERVIU Edward Sanda și Cleopatra Stratan, pe ultima sută de metri cu nunta: „În această vară ne vom pune la casa noastră”

image
Edward Sanda si Cleopatra Stratanfoto: Instagram

Sunt tineri, frumoși și vara asta e a lor, pentru că vor bifa împreună cele mai importante evenimente! Se mută împreună și se căsătoresc! Nu spun când, pentru că vor să fie o surpriză de proporții! Edward Sanda (23 ani) și Cleopatra Stratan (18 ani) își trăiesc la maxim povestea de iubire. Artistul a povestit pentru Click! planurile sale importante pentru următoarea perioadă din viață lui! Cea mai tare de altfel!

 • Click! Edward, cum a fost copilăria ta? Ce amintiri ai din acea perioadă?

Edward Sanda: Mă bucur și acum că am avut o copilărie activă și plină de mișcare, pentru că în fiecare zi ieșeam pe afară și mă jucam cu prietenii mei fără să știm ce înseamnă smart phone-uri, tablete sau laptop-uri. Mă bucuram de natură și îmi ocupam timpul productiv.

 • Ai avut emoții când ai cerut-o pe Cleopatra de la celebrul ei tată, Pavel Stratan, sau încă nu a avut loc acest moment?

El se aștepta la acest pas din partea mea, ba mai mult de atât, a simțit că se va întâmpla. Ne-a felicitat, ne-a luat în brațe pe amândoi, au curs și câteva lacrimi de bucurie și totul a fost extrem de unic și special!

 • Cum te înțelegi cu părinții Cleopatrei? Ați stabilit o dată pentru nunta de anul viitor? V-ați gândit deja cum va fi și cum vă doriți să organizați acest eveniment măreț din viața voastră? Cum îți imaginezi nunta cu Cleopatra?

Ne înțelegem foarte bine, așa cum ne-am înțeles încă de la început. Părinții ei au avut și au încredere în mine și în noi și ne susțin în orice facem. Încă nu știm exact cum o să decurgă situația pandemică, dar știm cu exactitate că ne vom căsători în această vară. Nu vom spune când, vrem să ținem lumea în suspans, ca impactul să fie mare și frumos.

 • Ce fel de soț crezi ca vei fi? 

Cu siguranță unul bun, iubitor, sincer și natural.

image
Cleopatra și Edward SandaSursă foto: Arhivă personală
 • V-ați ales deja nașii pentru marele eveniment? Sunt persoane publice?

Încă nu ne-am ales nașii.

 • Ce ai învățat de la părinții tăi în materie de căsnicie?  Ce  sfaturi  ai  primit de  la ei  în acest sens?

Părinții mei sunt modelul meu. În ceea ce privește căsnicia, am învățat că atunci când îmi găsesc marea dragoste să o iubesc doar pe ea toată viața, să o fac fericită la orice pas și să o respect!

 • Cum sună vara asta pentru voi doi?

Vom avea o vară plină, pentru că ne vom muta împreună, ne vom ocupa de carierele și proiectele noastre și ne vom căsători. După vară ne dorim foarte tare să mergem într-o vacanță lungă.

 • Când ați decis să vă mutați împreună la Bucuresti? Știu că iubita ta stă mai des la Chișinău!

În această vară ne vom pune la casa noastră, în București.

 • Cât de atent ești tu în ceea ce privește imaginea ta de artist? Cum te întreții? Ții diete, mergi la sală, ți-ai impus unele restricții alimentare?

Merg la sală, pentru că am descoperit că sportul face parte din pasiunile mele și în rest sunt atent cu ceea ce mănânc.

 • Te vei căsători de tânăr. Te-ai imaginat deja cum o să fii ca tătic? Câți copii îți dorești cu Cleopatra?

Abia așteptăm să facem primul copil, care sperăm să fie fetiță. Dar deocamdată mai așteptam niște ani, să ne bucurăm de tinerețe și să călătorim.

 • Muzical vorbind, ce surprize mai pregătești pentru fanii tăi?

Urmează să lansez încă două piese, care fac parte din EP-ul meu “Scântei în mintea mea”, totodată, în iunie voi lansa încă o piesă cu Ioana Ignat și la sfârșitul verii am să lansez o piesă extrem de specială, alături de soția mea.

Citește și:

EXCLUSIV Cleopatra Stratan, cerută de soție în ziua în care a împlinit 18 ani! Edward Sanda i-a oferit inelul de logodnă

INTERVIU Cleopatra Stratan și Edward Sanda, totul despre nuntă: "Familiile noastre s-au bucurat foarte mult"

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
santana 1 jpg
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
Monica Tatoiu
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png