INTERVIU Mihaela Rădulescu: ”Felix iubește copiii, dar nu-și dorește unul al lui”

Ultima actualizare:

    Mihaela și Felixfoto: arhivă
Mihaela și Felixfoto: arhivă

Mărturisirile ei, mai sincere ca niciodată, m-au făcut să văd într-o nouă lumină cuplul pe care-l formează cu sportivul austriac

Te-am văzut pe covorul roşu în Los Angeles, la Living Legends of Aviation Awards. Povesteşte-mi despre experienţa de acolo.Am fost cu Felix la multe evenimente de acest gen, ba ca invitați, ba pentru că mai are de primit câte un premiu. De fiecare dată sunt mândră să fiu lângă el și să văd cât e de prețuit și admirat de fel și fel de oameni. Are o carieră impresionantă și nu degeaba a primit această magică distincție, Living Legend of Aviation. N-a fost vorba doar de recordurile lui mondiale sau de nenumăratele premiere pe care le-a realizat ca parașutist și BASE jumper, dar și de știrile de ultimă oră despre revoluția pe care saltul lui din stratosferă a produs-o în domeniul aerodinamicii și aviaticii. Un grup de cercetători germani a făcut publică recent descoperirea despre motivul vitezei supersonice pe care a avut-o în căderea liberă din stratosferă, care a contrazis toate predicțiile științifice – inițial, calculaseră că va atinge o viteză mult mai mică, din cauza costumului de cosmonaut plin de cute, fără o formă aerodinamică. Acum au realizat că exact forma neregulată a costumului a produs o viteză de 1.340 km/oră, ceea ce va schimba fundamental viziunea constructorilor de aeronave supersonice în viitor. A fost primul om care a depășit viteza sunetului în cădere liberă și acum intră în istorie și prin lumina noilor descoperiri despre saltul lui. Am trăit o bucurie imensă să-l văd aplaudat în picioare de o sală întreagă și m-am topit de dragul lui Harrison Ford, ditamai celebritatea, care a venit la Felix și l-a rugat să facă o poză cu el, pentru că e eroul lui… Căpitanul Solo în persoană!

Şi dacă tot vorbim despre iubire, e imaginea aceea cu „Me/We“, care vorbeşte şi despre cât din tine se lasă modelat într-o relaţie de bărbatul de lângă tine. Cum e Mihaela cea din relaţia cu Felix faţă de cea care ai fost în trecut, în alte contexte ale vieţii personale?Felix e un tip special, cu o viaţă aparte, mereu pusă sub semnul pericolului. În ultimii doi ani a făcut antrenamente pentru acrobaţie aviatică, se dă peste cap cu elicopterul… Când stai pe margine şi priveşti ce face omul ăsta, vrei să fii cu totul lângă el, să-l susţii, să-i dai exact liniştea de care are nevoie ca să performeze fără greşeală. Am învăţat să iubesc alt-fel, cu mult mai puţin egoism şi mai multă dăruire. Eram obişnuită să fiu ceva mai preţioasă, cumva, să mă pun pe mine mereu pe primul plan şi, iată, am învăţat că iubirea e şi despre cât de mult poţi fi pentru celălalt şi cât de important e să fii exact ce are nevoie. Partea bună e că şi el a simţit ce am eu nevoie şi ce mă bucură. Şi, har Domnului, primesc înzecit ce dau. Probabil că iubesc nu numai bărbatul de care m-am îndrăgostit, dar şi un fel de erou care nu încetează să mă uimească.

Citește aici întregul interviu cu Mihaela Rădulescu!

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu