Ioana Maria Moldovan: «Suntem în tratative cu barza»

Ultima actualizare:
«Când trăieşti lângă omul drag, lucrurile vin de la sine»
«Când trăieşti lângă omul drag, lucrurile vin de la sine»

De când a intrat în “familia” Prima TV, Ioana Maria Moldovan şi-a împlinit un mare vis. Acela de a fi cât mai aproape de copii.

Momentan, pe lângă emisiunea “Nunţi de Poveste”, unde participă în calitate de jurat, Ioana se ocupă de educaţia copiilor de la Şcoala de Televiziune “Tudor Vornicu” Junior.

  • Ai participat în calitate de jurat la o emisiune. Cum ţi s-a părut? Vorbeşte-ne un pic despre acest proiect.

“Nunţi de poveste” este un proiect interesant. Mie îmi plac tare mult poveştile şi nunţile frumoase. Faptul că foarte mulţi tinerişi-au dorit să le fim martori şi părtaşi la aceste momente atât de importante din vieţile lor mi se pare extraordinar.

  • Care a fost, concret, misiunea ta în acest show?

Aceea de jurat pe stil şi fashion. Am încercat să nu fiu un jurat exigent, care pune la colţ mirii şi nuntaşii. Nu am putut însă să nu taxez greşelile grave, care ţin de bun gust, cele care supără rău ochiul. Eu prefer ca totul să fie simplu, natural. Oricum, mirii sunt în centrul atenţiei, aşa că nu înţeleg de ce trebuie să exagerăm.

  • Cum te împarţi între televiziune şi viaţa personală?

Când faci ce-ţi place şi trăieşti lângă omul drag, nu trebuie să împarţi nimic, lucrurile merg de la sine... merg mână-n mână, cu bune şi rele.

  • Dacă nu ai fi lucrat în televiziune, ce altceva ţi-ar fi plăcut să faci?

Probabil aş fi fost în mijlocul copiilor.


    «Când trăieşti lângă omul drag, lucrurile vin de la sine»FOTO: Arhiva personală
«Când trăieşti lângă omul drag, lucrurile vin de la sine»FOTO: Arhiva personală

Dar, în afară de faptul că apari pe “sticlă”, mai ai şi alte proiecte?Da. De ceva timp sunt la Şcoala de Televiziune „Tudor Vornicu” Junior, unde alături de copii frumoşi, isteţi şi curioşi, învăţăm şi ne jucăm de-a televiziunea. Munca noastră, mai stângace la început, plină de emoţii, dar făcută din suflet, o puteţi vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 10.00, pe Prima TV, la Jurnalul STV Junior. Pentru mine este o bucurie să fiu în mijlocul celor mici şi, împreună cu trainerii şcolii, îi aştept cu drag pe toţi cei care vor să înveţe să fie reporteri, moderatori, prezentatori.

  • Şi dacă tot a venit vorba de proiecte, nu ai în proiect nunta ta?

Noi nu, dar viitorii naşi, da. Deocamdată, eu încerc să învăţ din greşelile sau reuşitele mirilor de la “Nunţi de Poveste”.

  • Dar un bebe?

Eee, suntem în tratative cu barza.

  • Apropo de dorinţe, ce ţi-a adus Iepuraşul?

Cadouri de suflet, dar şi materiale: un Paşte fericit la Târgu-Mureş, alături de oameni faini, un desen, o declaraţie de iubire de la nepoţica mea... care m-a lăsat fără cuvinte. Iepuraşul a venit şi cu o geantă modelul “două într-una”, tare deşteaptă. Are încorporat un acumulator pentru încărcarea telefonului şi o minilanternă. Plus că e roşie, exact cum mi-am dorit.

  • Pentru sărbători obişnuieşti să pregăteşti tu masa?

Dacă vă referiţi la aranjarea mesei, vă spun că sunt specialistă şi mă descurc de minune, ajutată un pic, de pe margine, de bunica. Dacă vă referiţi la bucate, eee… aici fac echipă cu mama. Ea e specialista şi, vă rog să mă credeţi, mama mea găteşte cel mai bine.

  • Care e cea mai frumoasă amintire despre Paşte?

Deşi sunt un adult în toată regula, păstrez cu drag în suflet un colţisor cu amintiri legate de Sărbătorile Pascale, de mesele în familie, aşteptarea Iepuraşului şi a udătorilor, concursurile de ciocnit ouă.

  • Ioana iubește același bărbat de peste zece ani, dar nu se grăbește să se mărite. În schimb, își dorește un copil și în acest sens se antrenează la Şcoala de Televiziune Junior.
  • S-a născut la 9 august 1982, la Târgu-Mureș;
  • Este singură la părinți;
  • A absolvit Colegiul Național Unirea, profilul Istorie-Științe Sociale, și Facultatea de Științe și Litere din cadrul Universității “Petru Maior” din Târgu-Mureș;
  • Când era mică își dorea să fie ca “tanti de la televizor”;
  • Primul contact pe care Ioana l-a avut cu televiziunea a fost exact de ziua ei, în 2002, la Antena 1, din Târgu-Mureș;
  • Cu primii bani câștigați le-a luat părinților un cadou;
  • La capitolul gastronomie, Ioana spune: “Sunt o pofticioasă, îmi place să mănânc orice gătește mama mea”;
  • Pasiunile sale sunt florile, călătoriile și fotografia;
  • Filmul preferat este “Hachiko”, cu Richard Gere.
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net