Ioniță de la Clejani, reacție halucinantă după ce Fulgy a fost săltat de Poliție: "El se inspiră de la artiștii din America"

Ultima actualizare:

    Ioniță de la Clejanifoto: PRO TV
Ioniță de la Clejanifoto: PRO TV

Viorica și Ioniță de la Clejani au oferit prima reacție, după ce chiar Ioniță l-a dat pe mâna Poliției pe fiul lor, Fulgy. Acesta a fost duminică, 6 iunie, săltat de Poliție de la domiciliu și dus la secția 11. A doua zi, adică luni, 7 iunie, Ioniță și Viorica au venit în platoul lui Măruță să lanseze o piesă nouă. Nu au scăpat însă de subiectul zilei: scandalul în care e implicat fiul lor.

Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, cei doi artiști au oferit declarații care contrazic comunicatul autorităților. Ioniță de la Clejani a negat că și-ar fi turnat fiul la Poliție. “Nu a ajuns la Poliție. Poliția a venit acasă ca să ia o declarație. Nu am chemat eu Poliția. Fulgy și-a dorit să se vorbească despre el. El se inspiră de la artiștii din America și abordează felul lor de a se promova. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a întrebat de el. El are o emisiune online, iar când a văzut că face lucrurile astea… presa vorbește despre el. Fulgy este în conflict cu Poliția de câteva zile. Fulgy nu este internat. Locuiește singur. Acesta e modelul de promovare pe care el și-l dorește. E major și nu pot să-l oblig să facă altceva. Fulgy este foarte talentat și este extrem de inteligent și frumos. El își dorește să devină amfitrion. Când începi să faci lucrurile astea ca și Kardashian, ca și Cardi B... Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu mai știu ce s-a întâmplat, aseară a dat o declarație, acum s-a oprit. Nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se scriu în presă, dar nici nu putem să le spunem noi ce să facă. El urmează modelul Snoop Dogg”, a declarat Ioniță, în emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV, ocolind subiectul drogurilor.


    Fulgy și celebra lui mamă, Vioricafoto: arhivă personală
Fulgy și celebra lui mamă, Vioricafoto: arhivă personală

Ce spune Poliția: "A fost transportat la o unitate spitalicească"

Ioniță de la Clejani își apără acum fiul, deși în comunicatul oficial al Poliției scrie clar, negru pe alb, că tatăl ar fi sunat să-și reclame fiul. "În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el  cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității  pentru stabilirea situației de fapt și de drept. Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament  recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare", se arată într-un comunicat al Poliţiei, potrivit Antena 3.

Viorica de la Clejani: “Ei cred că totul li se cuvine!”

La rândul ei, Viorica de la Clejani a fost foarte rezervată în declarații pe marginea subiectului care îl vizează pe fiul ei. “Nu se vorbește despre noi. Se vorbește doar despre Fulgy și punct. Toți se întrec pe vizualizări și followers. E decizia lui dacă el nu mai vrea să cânte”, a spus Viorica de la Clejani.Viorica de la Clejani a vorbit, cu acest prilej, și despre fiica ei, Margherita, care anul trecut a fost și ea prinsă la volan sub influența substanțelor interzise, ca și fratele ei Fulgy. “Marga e bine, cu magazinul ei, cu rochițele ei. Ei cred că totul li se cuvine, dar eu le spun că e nevoie de muncă și să o iei pas cu pas, să o iei sus. Ea vrea să fie mâine Louis Vuitton sau Dolce & Gabbana, dacă se poate. Nouă ne-a fost mai greu decât lor. Nu putem obliga copiii să facă ca noi, ei se promovează ca în America”, a mai spus Viorica de la Clejani. Viorica și Ioniță de la Clejani au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, pentru a-și lansa cea mai nouă melodie, realizată în colaborare cu Connect-R.

Citește și:

Viorica de Clejani, prima reacție după ce fiul ei a fost prins drogat la volan: "Să vă fie țărână ușoară"

Fulgy, fiul Clejanilor, dat afară din cazino! «Nu m-a înjosit nimeni, am pierdut şi aici 300.000 de euro»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Kahl jpg
image
image
image
image
image
image
banner Connect-R
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub corina caragea png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
actorul Constantin Rauţchi FOTO Facebook png
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net