Ioniţă din Clejani şi-a luxat piciorul la filmările videoclipului fiicei lui

Ultima actualizare:

    Margherita a fost în Grecia cu tatăl ei pentru a filma un clip
Margherita a fost în Grecia cu tatăl ei pentru a filma un clip

După ce s-a lansat solo, fiica lui Ioniţă şi a Vioricăi din Clejani s-a apucat serios de muncă. Margherita a filmat un nou videoclip, de data aceasta în Grecia, acolo unde a mers cu întreaga echipă de filmare din care a făcut parte atât tatăl ei cât şi regizorul Florin Botea, cu care a colaborat şi la celelalte videoclipuri de muzică populară.

Fiica celebrului cuplu Ioniţă şi Viorica din Clejani a avut parte de aventuri la filmările noului ei videocluip, “Fetele”, regizat de Florin Botea cu care a mai colaborat. Margherita şi întreaga echipă au plecat în Grecia să filmeze videoclipul pentru noua piesă. Ei au ajuns în Thasos, trecând pe lângă Mati, locul unde s-au petrecut incendiile de lângă Atena.

„Am filmat 3 zile de dimineaţă până seara, iar tata, căutând unghiurile perfecte pentru filmare, şi-a luxat glezna printre stânci. Norocul nostru a fost că am plecat înainte de izbucnirea incendiilor, însă nu înainte de a ne şi relaxa câteva zile. Doar tata a stat cu piciorul în sus şi comprese de gheaţă”, ne-a povestit Margherita care este foarte mulţumită de videoclip.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net