Irina Boureanu contraatacă: «De atâtea luni nu a mai întrebat-o pe Ioana ce face»

Ultima actualizare:

    Irina Boureanu a fost la Poliție cu Ioana în septembrieFoto: arhivă Click!
Irina Boureanu a fost la Poliție cu Ioana în septembrieFoto: arhivă Click!

Fostul deputat Cristian Boureanu a apelat iar la Poliție pentru a da de fiica sa, după ce, conform spuselor lui, adolescenta de 16 ani a fost în club, acolo unde a și consumat alcool. Boureanu susține că minora ar fi ajuns acasă la ora 3.00 dimineața, dar fosta lui soție, Irina, contrazice toate acestea și îi ia apărarea fetei sale.

Ba mai mult, femeia este furioasă și spune că fostul soț este dornic de scandal. Aceasta a avut o intervenție telefonică la Antena Stars, acolo unde și-a spus supărarea.

"Încercăm să avem o viață privată, să ne vedem de viața noastră ca niște oamnei normali. Ne-am văzut de viață ca niște oameni normali și altcineva a făcut scandal, din nou, la Poliție, la toate alea. Deci, nu s-a dovedit nimic, nu au găsit-o. Nu știu ce poze sunt. Ioana nu a fost în club. În noaptea aia era acasă. Reacția unui tată normal căruia îi pasă când află că al lui copil ar fi într-un club și ar bea alcool… Prima reacție e să pui mâna pe telefon, să suni la copil sau la persoana care răspunde de copil. Nu a încercat să sune la Ioana, nu a încercat să sune la mine. A sunat la Poliție. Este scandalul altcuiva. Nu se mai poate așa ceva. Nu mai pot, mă lasă nervii. Am tot așteptat, sunt luni de zile în care tot aștept să se mai potolească treaba asta.

Știe toată lumea cum e educată Ioana, ce rebelă e Ioana, ce face. Este un adolescent normal, cu bune și cu rele. Nu noi am făcut din nou acest scandal. În toate aceste luni de când a fost scandalul, din septembrie, nu a întrebat-o o singură dată ce face, cum este și acum zice că și-a făcut datoria.

L-a sunat și Ioana să îl întrebe ce a fost chestia aia, de unde până unde, pentru că nu-i venea nici ei să creadă. Și el:«M-am făcut datoria». Mie nu mi se pare că asta face parte din datoria unui părinte. Putea să o sune pe Ioana", a declarat fosta soție a lui Cristian Boureanu.

Acesta nu dă însă înapoi și susține că tot ce a afirmat este adevărat, că fiica sa a lipsit de acasă în acea noapte și că a ajuns doar în mijlocul nopții.

image
image
image
image
image
image
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
radu valcan instagram jpg
banner silvia chifiriuc png
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
banner Nouria Nouri png
cub dan bittman denise rifai png
viorel stegaru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net