Irina Boureanu, dezvăluiri din căsnicia de coşmar: "M-a dat cu capul de pereţi şi m-a strâns de gât"


    Ioana Boureanu, alături de tatăl și de mama eifoto: arhiva Click!
Ioana Boureanu, alături de tatăl și de mama eifoto: arhiva Click!

Scandalul dintre Cristian Boureanu şi fiica sa, Ioana, scoate la iveală amănunte şocante din căsnicia politicianului cu prima soţie. Irina a făcut o serie de mărturisiri absolut şocante despre mariajul scurt cu fostul deputat. Fosta parteneră a lui Boureanu a povestit că în trecut a fost agresată fizic, iar ameninţătile cu moartea au băgat spaima în mama Ioanei.

Irina Boureanu i-a făcut portretul fostului soţ, iar comportamentul lui violent, de săptămâna trecută, când şi-a târât fiica pe asfalt şi a forţat-o să urce în maşină, se pare că nu este doar o ieşire necontrolată. Femeia a povestit la Antena 3 că fostul deputat era foarte autoritar şi cu ea, iar violenţele au început încă de pe când fiica lor avea doi ani. Atunci, Irina i-a făcut plângere fostului soţ în care scria că a fost supusă unor tratamente greu de imaginat. "La momentul divorţului era în plină ascensiune politică şi îl interesa foarte mult imaginea publică. Ştiu că era dispus să facă orice ca să nu şi-o strice. Am preferat să las lucrurile aşa, pentru ca lucrurile să nu ia o altă întorsătură pentru mine şi Ioana. Acum după ce s-a întâmplat tot acest scandal trebuie să vorbesc. Chiar şi acum credibilitatea mea şi a Ioanei sunt puse la îndoială. În data de 09.10. 2004, în jurul orelor 22.00, inculpatul s-a năpustit asupra mea şi m-a lovit. Mi-a adresat cuvinte greu de reprodus de mai multe ori. M-a strâns de gât şi m-a lovit de mai multe ori cu capul de pereţi şi de televizor. Abia când a văzut că nu mai pot respira mi-a eliberat gâtul, moment în care am început să ţip după ajutor fiindu-mi realmente frică pentru viaţa mea. Zilnic, în perioada scursă de la divorţ şi până la mutarea mea într-un alt apartament (n.r. 20.11. 2004), inculpatul m-a ameninţat atât pe mine cât şi pe copil. Mi-a spus de nenumărate ori că o să-mi rupă picioarele, că o mă omoare şi pe mine şi pe copilul nostru şi că va distruge tot. M-a ameninţat că nu o să mai văd vreodată copilul", a spus Irina la emisiunea lui Mihai Gâdea.    

Irina Boureanu, amenintaţă că va fi mutilată şi violată

Fosta soţie a lui Cristian Boureanu a explicat că viaţa ei a fost tot timpul pusă în pericol. Încă din timpul mariajului , femeia susţine că a fost o victimă. 

"S-a ajuns la nişte lucruri grave. Nu este o răzbunare. Mă tem de nişte lucruri pentru că ştiu ce a fost în trecut. Mă tem pentru integritatea mea şi viaţa Ioanei. În trecut, am fost ameninţate şi eu şi Ioana. Mi s- a demonstrat în multe rânduri că eu nu pot să fac ce vreau, ci doar ce mi se spune. De foarte mulţi ani trăiesc uităndu-mă peste umăr. Nu am voie să iau măsuri. Tot ce am putut să fac până acum a fost să o apăr pe Ioana. De fiecare dată când am vrut să iau măsuri legale mi s-a demonstrat că unele persoane sunt mai sus de lege, uneori şi atunci când deţii puterea se întâmplă orice. Nu am voie să consider anormal o bătaie. Să deschid gura şi că spun că nu este normal să vorbeşti urât cu copilul tău şi să-l agresezi în diverse feluri.

Irina Boureanu susţine că fostul ei soţ a ameninţat-o că o va mutila
Irina Boureanu susţine că fostul ei soţ a ameninţat-o că o va mutila

Trebuie să stau la locul meu şi să nu ridic pretenţii. Am preferat să fac asta de frică. Mi-e fircă pentru ce se poate întâmpla. Se întâmplă nişte lucruri care nu se văd , dar pe care le ştiu eu. Pentru un om care nu este obişnuit să piardă, toate acestea mă fac să mă gândesc că se pot întâmpla lucruri cu adevărat grave. Am primit ameninţări directe că viaţa îmi va fi luată, că voi fi mutilată, că voi fi violată. Ameninţările sunt de foarte mult timp. Toate astea şi Ioana le-a auzit despre ea. Îi descria şi ce îmi va face mie dacă nu suntem cuminţi. Ioana venea deseori să-mi povestească amănunte ca dintr-un film de groază. Ioana a ţipat când a venit un bărbat pe care nu l-a mai văzut în viaţa ei (n.r. bodyguard). Ţipetele au fost foarte puternice. Mi-a spus că au ieşit toţi oamenii din blocuri. Cred că domnul Boureanu nu este obişnuit să fie înfruntat", a mai spus Irina la Antena 3.  

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
cub theo rose png
cub claudia pavel cream png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub mircea bravo png
Jorge la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg