Irina: «Boureanu n-a lăsat-o pe Ioana să meargă la psiholog»

Ultima actualizare:

    Scandalul din septembrie 2016 a afectat-o foarte mult pe fata de 16 ani
Scandalul din septembrie 2016 a afectat-o foarte mult pe fata de 16 ani

Tatăl spune că are o relaţie excelentă cu fata lui. Fiica îl contrazice. Războiul dintre Cristian Boureanu şi Ioana continuă. Mai mult, fata de 16 ani a avut de suferit după certurile cu tatăl ei şi va începe şedinţele de psihoterapie.

”Tata a declarat în ziare că eu sunt la el acasă şi totul este ok. Nu-i adevărat. Eu şi tatăl meu nu ne-am văzut de când a ieşit, iar eu nu sunt la el acasă, sunt în continuare cu mama mea. Nu am vorbit absolut deloc de când a ieşit din închisoare”, a declarat în exclusivitate pentru Click! fiica lui Cristi Boureanu.

După această dezvăluire, fostul politician mai încasează o lovitură sub centură, de data aceasta din partea fostei soţii. Irina Boureanu susţine că fata de 16 ani a fost foarte afectată de scandalul din ultimul an, dar şi de situaţia tatălui ei, care a stat două luni în arest.

De aceea, magistraţii au decis ca tânăra să meargă la psihoterapie. După cearta din stradă, din septembrie 2016, când Boureanu şi-a brutalizat fiica în plină stradă, consilierii de la Protecţia Copilului au recomandat familiei să meargă cu Ioana la psiholog.

A fost nevoie de acordul ambilor părinţi pentru ca adolescenta să facă aceste şedinţe, însă tatăl s-a opus total. Iată că, săptămâna trecută, magistraţii au dat verdictul, iar tânăra poate să meargă la specialist.”Din fericire, după 7 luni, abia săptămâna trecută am reuşit să obţinem consimţământul de terapie prin instanţă şi să depăşim toate problemele cu ajutor specializat. Din ianuarie aveam recomandare de la DGASPC să facem şedinţe de psihoterapie, însă după cum se ştie, domnul Boureanu s-a opus şi a şi câştigat în prima etapă procesul. Iată că în apel am câştigat şi urmează să mergem. Am găsit pe cineva potrivit, un specialist foarte bun”, a declarat pentru Click! Irina Boureanu.


    Cristi Boureanu a ieşit din puşcărie după două luni
Cristi Boureanu a ieşit din puşcărie după două luni
image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net