Irina Loghin, chinul prin care a trecut ca să fie mamă! Videoclip rar cu fiul şi fiica!


    Irinuca este bucățică ruptă din mama sa
Irinuca este bucățică ruptă din mama sa

Irina Loghin n-a putut avea copii decât după vârsta de 35 de ani şi abia după ce a urmat nişte tratamente. Iată mărturisirile artistei legate de acest subiect, dar şi un videoclip emoţionant, filmat alături de fiul şi fiica sa, în anul 1982.

Irina loghin (79 ani) este o mamă desăvârșită. Își iubește enorm copiii, pe Irinuca (40 ani) și pe Ciprian (42 ani) și, chiar dacă aceștia nu i-au moștenit calitățile vocale, îndrăgita interpretă de muzică populară i-a familiarizat de mici cu lumea artistică. Pe vremea când aceștia aveau 6 și respectiv 4 ani, Irina loghin a filmat alături de Ciprian și Irinuca o melodie intitulată ”Of, ce bine-i că sunt mamă”. Irina Loghin nu s-a putut bucura de copii decât după 35 de ani,când a decis să facă tratamente pentru a rămâne însărcinată.

"Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce în uter o soluţie care este înfiorătoare, ustură foarte tare! Medicul a observat că am avut o răceală în copilăria mea, foarte puternică și netratată la timp. În urma acelei analize am devenit fertilă. Imediat, la nici o lună, am rămas însărcinată", a mărturisit interpreta în volumul lansat în 2012, intitulat "Viața mea este ca un cântec". Irina Loghin a suportat greu sarcinile, dar dorința de a fi mamă a fost mai presus de orice. Interpreta susține că în timpul sarcinii i-a plăcut mirosul lăsat de automobile, de la ţeava de eşapament. "Am avut sarcini toxice, grele. Prima sarcină a fost cu Ciprian. Era în 1976. Atunci a început greul. Până la patru luni, când a mișcat, a fost ceva groaznic. În permanenţă aveam o stare de greaţă, o stare de rău foarte mare! Gazele de eșapament îmi făceau bine! Mă duceam când treceau mașinile, mai ales alea mari, și inhalam”, a continuat artista poveștirile în cartea sa.

https://www.click.ro/vedete/romanesti/irina-loghin-implinit-79-de-ani-ia...

https://www.click.ro/vedete/romanesti/irina-loghin-de-abia-astept-sa-mi-...

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley