Irinel Columbeanu, prima veste bună de când e la azil. Fostul soț al Monicăi Gabor scapă de problemele cu banii? Ce anunț a primit din partea judecătorilor

Ultima actualizare:

Veste uriașă pentru fostul milionar de la Izvorani. Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, cazat într-un azil și plin de datorii, nu stă deloc bine la capitolul finanțe. Însă, chemat în fața instanței de ANAF, cerându-i să dea socoteală în fața legii pentru falimentul unei societăți comerciale, judecătorii au decis că fostul milionar nu este responsabil pentru problemele financiare care au dus la faliment. Prin urmare, Irinel Columbeanu a scăpat de poprirea pe pensie.

Irinel Columbeanu a reușit să scape de datorii / foto: arhiva Click!
Irinel Columbeanu a reușit să scape de datorii / foto: arhiva Click!

Irinel Columbeanu a ajuns să-și ducă traiul într-un azil. Cu o pensie de aproximativ 2.000 de lei și costurile de la azil care se ridică la 4.500-8.000 de lei lunar, fostul milionar de la Izvorani nu și-a permis să achite toată suma, deși a fost ajutat și de prieteni cu bani. Astfel că, nu stă deloc bine la capitolul finanțe. Dar se pare că acum ar fi răsărit din nou soarele pe strada fostului afacerist.

Chemat în fața instanței de Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 1, care l-a dat în judecată, în urmă cu ceva vreme, solicitând pârâtului să răspundă în fața legii, pentru falimentul unei societăți comerciale, judecătorii au decis că nu el trebuie să plătească datoriile firmei. Mai exact, Irinel Columbeanu nu se face vinovat pentru gaura financiară care a dus la faliment. Hotărârea este definitivă.

Instanța a respins solicitarea celor de la ANAF

Respinge acţiunea formulată de reclamantul DIRECŢIA GENERALĂ DE IMPOZITE ŞI TAXE LOCALE SECTOR 1 BUCUREŞTI în contradictoriu cu pârâtul COLUMBEANU ADRIAN IRINEL, ca nefondată. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a civilă”, se arată în decizia instanței.

Nu este singurul proces deschis pe numele lui Irinel Columbeanu. Alți executori judecătorești din Capitală l-au dat recent pe fostul milionar în judecată pentru recuperearea unor presupuse datorii pe care Irinel Columbeanu le-ar fi avut la o bancă. Procesul s-a încheiat în favoarea fostului afacerist în primă instanță, însă reclamanții au făcut apel și au atacat decizia, iar dosarul s-a mutat la instanța superioară.

De asemenea, Irinel Columbeanu a fost citat într-un alt dosar și din cauza unor datorii pe care le avea la furnizorul de energie electrică. A plătit facturile respective, iar magistrații au închis cazul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net