Cum se simte fiica lui Dinu Maxer după ce a suferit o dublă operație? „Deea a fost cu ea la spital, eu am monitorizat-o de la mare”

#Exclusiv Click!

Deea Maxer s-a internat la spital cu fetița ei, Maysa, care a trecut printr-o dublă intervenție chirurgicală. Tăticul Dinu Maxer și-a monitorizat fiica de la mare. Cum se simte micuța acum?

Maysa, fiica lui Dinu Maxer, operată de polipi și de amigdale 

Deea și Dinu Maxer (50 de ani) au avut, ieri, emoții mari pentru fiica lor, Maysa( în vârsta de 4 anișori). Micuța a ajuns la spital împreună cu mama ei și a suferit o dublă intervenție chirugicală. 

Deea s-a internat cu fiica ei în spital, pentru a-i fi alături non-stop. Micuței i-au fost extirpați polipii, dar și amigdalele, în cadrul aceleiași intervenții chirurgicale, care s-a realizat sub anestezie. 

Tăticul Dinu Maxer și-a lăsat fiica cu încredere pe mâna unui fost coleg și bun prieten, doctorul ORL-ist Andrei Buruiană.

Char și așa, Dinu care se afla la mare în momentul în care fiica sa a fost în operație, și-a monitorizat non-stop fiica, stând permanent pe telefoane când cu fosta soție, Deea, dar și cu medicul care-i este prieten la cataramă.

„Noi mergem de câțiva ani de zile la colegul meu, la doctorul Andrei Buruiană, care a ținut-o sub control. 

În ultimul timp, vegetațiile sau polipii și amigdalele s-au inflamat mult prea mult și a tot dus-o dintr-o infecție în alta. Așa că s-a luat hotărârea să le scoată pe toate. 

Știu că acum există indicația din partea medicilor să nu se mai scoată amigdalele, dar eu de pildă am avut probleme mari cu amigdalele și după ce le-am scos am scăpat de streptococul beta hemolitic.

La operație a fost Deea, eu sunt la mare, dar eu am coordonat și monitorizat treburile de la distanță, cunoscându-l pe medicul care a operat-o pe Maysa, care este fostul meu coleg de promoție. 

Operația a decurs bine, am vorbit cu Maysa când a ieșit din sală și era foarte fericită că se simțea bine, și că o să mănânce înghețată”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!

Micuța Maysa a ieșit cu bine din operație, a fost externată și acum urmează recuperarea, care va dura o perioadă mai lungă de timp. 

Deea Maxer: „Maysa a mâncat supă, iaurt și vreo 4-5 înghețate”

Deea Maxer este mulțumită însă că, în sfârșit, după operație fiica ei respiră bine noaptea. 

„Medicul mi-a zis că polipii erau mari, obstructivi și că o sa fie totul bine. O să simțim o schimbare în vocea ei, în râs și o îmbunătățire a somnului. 

Mi-au scris o grămadă de mămici și mi s-a spus că va fi recuperarea greuță, că va fi cu inflamații, dar eu am încredere că Maysa va avea o super recuperare, așa cum și mami a trecut prin astfel de intervenții. Are un organism care se reface foarte repede și este  puternică. 

După operație, are mici dificultăți la înghițire și usturimi în gât. A mâncat supă, iaurt și vreo 4-5 înghețate. A cerut și omletă.

Era nevoie de operația de polipi și de amigdale. Ea este sub supraveghere ORL, de mai bine de doi ani. Am tot zis că scăpam și nu o să fie nevoie, dar Maysa respira din ce în ce mai greu. 

Vocea era nazalizată, mereu înfundată, avea disconfort chiar și la vorbire. Iar sforăitul noaptea nu-i permitea un somn odihnitor”, a spus Deea Maxer. 

Maysa si Andreas, copiii Deei și ai lui Dinu Maxer, au rămas în custodia ambilor părinți după divorț. 

Copiii petrec mult timp atât alături de mama, cât și de tatăl lor, care sunt vecini și stau în același bloc, dar la etaje diferite.

În această perioadă, Andreas se află pe Litoral alături de Dinu Maxer, în timp ce Deea este alături de micuța Maysa, care se recuperează după intervenție. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net