Iubita lui Adrian Sârbu vorbeşte despre nuntă: "Doar Dumnezeu poate să ştie"

Ultima actualizare:

    Adrian Sârbu şi Cristina Iacob sunt împreună de trei aniFoto: Sever Gheorghe
Adrian Sârbu şi Cristina Iacob sunt împreună de trei aniFoto: Sever Gheorghe

De trei ani de zile, Adrian Sârbu (60 de ani) se iubeşte discret cu o tânără regizoare, Cristina Iacob (26 de ani). Fostul şef Pro TV şi blonda au avut apariţii publice rare şi au preferat să nu discute relaţia lor. Cristina, care a devenit cunoscut după ce a regizat filmul "Selfie", a vorbit pentru prima dată despre idila cu Adrian Sârbu, dar şi despre planurile lor de viitor.

Cristina Iacob are un CV impresionant, la doar 26 de ani: a început ca reporter, apoi a studiat regia de film la UNATC şi a reuşit să obţină încasări record cu filmul ei "Selfie". În plus, trăieşte de trei ani de zile o relaţie frumoasă cu Adrian Sârbu. Întrebată cum a ajuns să îl cunoască pe fostul şef Pro TV, Cristina a preferat să fie evazivă.

"Sunt regizor de film, viaţa mea personală e una de om normal şi nu interesantă. De asta sunt regizor, pentru că îmi place să stau în spate, nu în faţă. Nu e nimic de povestit, e ceva foarte simplu şi normal. Suntem doi oameni normali", a spus Cristina pentru ziarulring.ro.

Multă lumea vrea să afle dacă cei doi vor face pasul cel mare, Cristina a recunoscut că e foarte posibil, dar nu e ceva ce ea şi Adrian Sârbu au discutat încă.

"Dacă şi când va fi nunta, doar Dumnezeu poate să ştie. (...) Am un prieten cu foarte mult umor care spune că nu înţelege de ce se urează «Casă de piatră!» pentru că, la fel ca în cântecul din grădiniţă, «Podul de piatră s-a dărâmat/A venit apa şi l-a luat»... Şi el urează «Casă de rahat!», tocmai ca să nu-şi bage nimeni nasul în ea. Mă bucur că v-am făcut să râdeţi... De asta fac filme de comedie", a completat Cristina. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
andreea perju 7 webp
image png
media 141330213543977700 jpg
Emilian e un tânăr artist pe val
banner Mara Banica Culiță Sterp png
margareta paslaru jpeg
 Pentru că au o viață agitată și muncesc mult dar se și implică în creșterea copiilor, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu prea mai au timp pentru ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net