Iubita lui Boureanu se apucă de afaceri cu haine

Ultima actualizare:

    Laura Dincă
Laura Dincă

În plin scandal cu fiica rebelă, Cristian Boureanu îşi vede mai departe de viaţa în libertate. Fostul deputat îşi învaţă iubita cum să facă bani, aşa că o ajută să pună pe picioare o afacere cu haine. Extrem de creativă, Laura Dincă a făcut câteva ţinute pe care le comercializează sub numele de INFINITY F.

În 2016, după  ce a luat Bacalaureatul, iubita lui Cristi Boureanu visa să studieze designul la Milano. Iată că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar Laura Dincă a rămas la o facultate de management, din ţară.

Nu este prea încântată de opţiunea ei, de aceea se gândeşte să o abandoneze şi să aleagă altceva la toamnă, însă iată că a reuşit să-şi pună visul în practică şi fără studii.Aşadar, ajutată de iubitul ei, Laura urmează să-şi pună pe picioare propria afacere cu haine, al căror design este gândit chiar de ea. Brandul se numeşte INFINITY F., iar studenta a ales chiar şi un slogan extrem de pozitiv pentru afacerea ei ”Focus For Fashion Fame Fortune Fun Forever” (n.r.: Concentrată pe modă, faimă, avere, distracţie pe vecie).

simeon stalpnicul png

Are deja câteva modele croite, şi a pozat chiar ea ca manechin, pentru că după cum se ştie a făcut această ”meserie” până să-şi cunoască iubitul.Cel care o sprijină în demersurile sale şi-i dă idei este chiar Boureanu, care îşi doreşte ca iubita lui să fie pe propriile picioare şi să se bucure de independenţă.


    Laura Dincă şi Cristi Boureanu sunt împreună de mai bine de un an
Laura Dincă şi Cristi Boureanu sunt împreună de mai bine de un an

Scandalul cu Ioana continuă şi după puşcărie

Nici n-a ieşit bine din puşcărie că problemele au reînceput pentru Cristian Boureanu. Fiica Ioana şi fosta soţie Irina l-au atacat în presă, făcând dezvăluiri senzaţionale.„Nu m-am întâlnit cu tata de când a ieşit din puşcărie. Eu locuiesc cu mama”, a spus Ioana (16 ani), în replică la afirmaţia lui Boureanu că relaţiile dintre ei sunt foarte bune şi fata locuieşte la el acasă.Şi mama Ioanei ne-a declarat că fostul politician s-a împotrivit consilierii psihologice şi că abia acum, după o decizie definitivă a magistraţilor, Ioana va putea merge la psiholog.

image
image
image
image
image
image
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni Instagram
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net