Iubitul Mihaelei Rădulescu a schimbat prefixul! A petrecut cu fast la Saint Tropez


    Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu formează un cuplu de peste 4 ani Foto: arhivă personală
Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu formează un cuplu de peste 4 ani Foto: arhivă personală

Mihaela Rădulescu (49 de ani) a lăsat Ferma, emisiunea de la Pro Tv pe care o prezintă, şi o ţine numai în petreceri. Diva de la Monaco a sărbătorit Paştele catolic, în Franţa, dar şi ziua de naştere a lui Felix Baumgartner. Austriacul a împlinit 50 de ani, moment special pe care l-a sărbătorit alături de vedeta tv şi câţiva prieteni într-un club din Saint Tropez.

A fost un weekend plin pentru Mihaela Rădulescu. Vedeta PRO Tv, pe care telespectatorii o văd la Ferma, a plecat din România cu destinaţia Saint Tropez. Aici, a avut de organizat un eveniment important, aniversarea de 50 de ani a iubitului ei, Felix Baumgartner. Emoţionat, sprotivul austriac a mulţumit pentru tot ce i s-a întâmplat până acum în viaţă.

"Acel moment când realizezi că eşti suficient de norocos ca să trăieşti 50 de ani pe această planetî şi toate visurile tale să devină realitate", a notat Felic pe pagina lui de Instagram. 

Sportivul a petrecut cu fast într-un club din Saint Tropez, alături de Mihaela Rădulescu, care a surpins cu o ţinută în ton cu cele pe care le îmbracă la Fermă, şi de câţiva prieteni care au vrut să-i fie aproape de ziua lui. Felix Baumgartner a împlinit 50 de ani, la 20 aprilie, iar Mihaela Rădulescu se apropie şi ea de această vârstă, în luna august, când va schimba şi ea prefixul. 

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner se iubesc de 4 ani   

Chiar dacă la început cârcotaşii nu le-au dat prea multe şanse împreună, iată că Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au ajuns la 4 ani de iubire şi încă numără zilele fierbinţi din viaţa lor. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi reuşesc să rămână uniţi, deşi uneori distanţa este o piedică în relaţia lor.

Cooptată în echipa emisiunii Ferma, Mihaela Rădulescu a fost vizitată de Felix, căci filmările s+au întins pe o perioadă de peste 3 luni.  Mihaela Rădulescu, cea supranumită diva de la Monaco, are o siluetă de invidiat pe care o menţine cu mult sport şi alimentaţie sănătoasă, de aceea nu se sfieşte să poarte trociri cu vedere la buric.

Citeşte şi:

Mihaela Rădulescu suferă la ”Ferma”! ”Mi-am distrus cizmele Chanel și am făcut febră 42”

Mihaela Rădulescu a exagerat cu operaţiile: «Liftingul i-a schimbat complet fizionomia»

business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Putin şi Lukaşenko FOTO EPA-EFE
Anamaria Prodan si fiica ei Sarah Dumitrescu FOTO Facebook
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg