Iulia Albu a explodat în scandalul cu Adelina Pestrițu și "i-a trimis" o scrisoare: „Nu te-am sunat să îți cer bani”

28 ianuarie 2021
image
Răspunsul Iuliei AlbuFoto: Instagram

Este scandal mare în showbiz-ul românesc! Iulia Albu i-a dat replica Adelinei Pestrițu, după ce aceasta a făcut mărturisiri incredibile, pe Instagram, despre trecutul fostei soții a lui Mihai Albu.

Cu toate că au colaborat în trecut și s-au salutat politicos pe vremea când se regăseau în platourile de filmare de la „Wowbiz” (Kanal D), între cele două dive a început războiul atunci când Adelina Pestrițu a caracterizat-o pe Iulia Albu printr-un singur cuvânt: cotcodac! Iulia și Adelina au continuă scandalul de pe rețelele sociale, unde și-au aruncat cuvinte acide. Printr-o postare pe InstaStory, Pestrițu a dezvăluit faptul că Iulia Albu ar fi fost pălmuită în culisele unei emisiuni. În replică, Albu a atacat-o din nou pe Adelina Pestrițu, printr-o scrisoare pe care a citit-o în direct în emiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Iulia Albu: "Pot înlocui găina cu Adelina"

„Eu nu am nici un război cu ea. Ea a spus acele lucruri, eu nu doar comentez cârpe sau cum se pozează unele în chiloți. Am avut un ton civilizat. Ea trebuie să-și sume declarațiile. A zis cotocodac când ai întrebat-o prima oară de mine. Eu nu m-am luat de ea non stop. Ți se pare normal să permit unei persoane să mă atace? Eu am muncit destul pentru ceea ce sunt acum. Problema era găina? Pot înlocui găina cu Adelina, că cotcodăcește la fel de bine!”, a răbufnit Iulia Albu în emisiunea lui Cătălin Măruță la adresa rivalei sale.

„Ești irelevantă ca influenceriță. Nu te-am sunat să-ți cer bani!”

În loc să-și țină rubrica din emisiune, Iulia i-a mai adresat câteva replici acide Adelinei Pestrițu, căreia i-a promis că nu îi va mai analiza nici o ținută de acum încolo. Ulterior, Iulia a publicat pe Facebook întreaga scrisoare-replică pentru Adelina.

„Astăzi am ALES. Am ales să vorbesc Am ales pentru fetița Adelinei să nu public mesajele pe care le-am primit pe Instagram. Niciun copil nu ar trebui să citească așa ceva despre mama ei. Însă, în primul rând, am ales, din respect pentru fiica mea, să vorbesc. Și pentru voi, toți care mi-ați scris. Eu sunt plătită să analizez în baza competențelor mele profesionale ținute și imagini. Toți suntem supuși greșelii, dar doar cei mai inteligenți dintre noi își pot asuma critica. Adelina, eu și cu tine nu ne-am făcut niciodată confidențe, neavând neapărat ceva în comun…

Sunt scaune pe care nu am vrut niciodată să stau, dar mereu am putut să mă privesc a doua zi în oglindă. Da Adelina, este o rușine să fii frustrat și ipocrit. Și da, femeile deștepte și evoluate chiar se susțin între ele. Tu nu ai căderea, însă, să ții discursuri feministe. 

Eu nu am nevoie să îmi fabric trecutul pentru că nu am nimic de îngropat. Nu îmi amintesc să te fi sunat să îți cer bani împrumut, însă mi se pare josnic să încerci să ataci pe cineva în acest mod.

Tu nu poți să ții discursuri feministe atâta timp cât susții că o femeie ar trebui «să se potolească» atunci când cineva o abuzează, și insinuezi că ai fi fost de față în momentul în care o altă femeie a fost abuzată și nu ai făcut nimic în acest sens.

Dar tu te bați cu pumnul în piept că nu susții violența. Da, Adelina, să fii frustrată și ipocrită este o rușine. Ar fi trist totuși dacă, după 10 ani de când fac acest tip de rubrici, nu s-ar fi înțeles că rochiile nu se poartă cu ceas. Asta ai vrut să spui, nu?

Eu, Adelina nu voi face presupuneri legat de modul în care tu îți câștigi sau ți-ai câștigat banii. Ai făcut-o chiar tu de-a lungul timpului prin propriile declarații. Te asigur că mie nu îmi va «pune» sau «lua» nimeni bani «peste» sau «sub» contractul pe care l-am negociat.

Eu nu îmi doresc nicio controversă cu tine. Iar tu, din nou, nu ai căderea să te incluzi în categoria «noi influencerii». Pentru fiecare fată pe care tu ai învățat-o că are nevoie să se schimbe total pentru a se putea privi în oglindă exista trei fete pe care le-am învățat să se iubească și să se accepte luptând real pentru a fi ele însele.

Mâine îi voi privi în ochi, online, pe elevii Colegiului Național Gheorghe Lazăr și le voi spune că drumul pe care l-au ales, deși nu este cel mai scurt, este cel corect. O voi face cu mândria unei conștiințe împăcate că am spus ceea ce trebuia spus”.

Citește și:

Adelina Pestrițu, replici dure după contrele Iuliei Albu: «Ți-ai luat palme în culise»

Reacția Iuliei Albu după ce Adelina Pestrițu a spus că a împrumutat-o cu bani. „A ales să facă ce știe ea mai bine”

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
andreea marin lisabona 3 jpg
cub alina sorescu animat gif
dana rogoz (1) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
printul nicolae romania crop jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
27384986030851850184770348160329343727075082n1 webp
anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg