Iulia Albu, ironică la adresa Valentinei Pelinel: «Îi voi da o conopidă!»

simeon stalpnicul png
Iulia Albu face comentarii tăioase la adresa vedetelor şi a concurentelor de la emisiunea la care este juratăfoto: Kanal d

Valentina Pelinel nu va digera prea uşor comentariul acid făcut de Iulia Albu referitor la o ţinută pe care fostul fotomodel a purtat-o de Sărbători. Deşi fanii s-au întrecut în aprecieri, juratal nu a fost prea indulgentă cu vestimentaţia de designer a vedetei.

Iulia Albu este cea mai de temut jurată de la "Bravo, ai stil" (Kanal d) şi se pare că îşi merită de deplin titulatura. Ea a făcut comntarii tăioase după ce a anlizat ţinutele mai multor vedete de la noi. Când a ajuns la Valentina Pelinel, care a purtat o ţinută all-white cuvintele nu au fost deloc măgulitoare.  

simeon stalpnicul png
Valentina Pelinel și fiul ei, Milan, de Revelionfoto: arhiva personală

"Îmi place foarte mult această imagine în alb și copilul este foarte frumos. Ținuta este foarte frumoasă, este foarte albă și contrastează foarte mult cu machiajul de vampă care mă deranjează puțin. Deși mie chiar îmi plac lucrurile extreme, adică ar fi putut să îmi placă cumva… dar nu neapărat așa. Pentru că nu găsesc o notă pe care să i-o dau Valentinei, cred că îi vom da o conopidă", a spus fashion-editorul la rebrica pe care o are în fiecare săptămână la "Wowbiz".

Iulia Albu stă pe scaunul lui Răzvan Ciobanu 

Acest sezon al emisiunii "Bravo, ai stil! All Stars" vine cu mai multe noutăți, una dintre ele fiind și postura în care o regăsim pe Iulia Albu. Această va fi de partea cealaltă a mesei Juraților și le va cere argumente acestora, în momentele când vor oferi calificative fetelor. De asemenea, va avea și misiunea de a oferi sau de a retrage câte o steluța în fiecare ediție, dintre cele oferite de Jurați concurentelor.

Din fotoliul ei imperial, Iulia Albu va fi cel puțîn la fel de aprigă că până acum, atât în relația cu ceilalți Jurați, cât și cu concurentele.

„Bravo, ai stil! All Stars va fi, cu siguranță, cel mai spectaculos sezon de până acum, iar această competiție rămâne unică pe piață TV din România pentru că  aici nu este vorba doar despre haine, despre orgolii, ci despre mult mai mult.  Această competiție nu a fost niciodată despre haine, ci despre acel ceva care face diferența între o persoană și o personalitate. Pentru fete va fi foarte dificil, pentru că avem așteptări mari de la ele, justificate prin faptul că deja au trecut prin competiție, s-au călit, au învățat foarte multe lucruri”, a declarat Iulia Albu.

image png
card ajutor jpg
image png
printul paul 1 jpeg
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (43) jpg
youtuber technoblade jpg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
Alex Constantin
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg