Iuliana Luciu a ajuns la spital. Cum s-a aflat totul despre o operaţie pe care o voia secretă

Ultima actualizare:

    Iuliana Luciu a avut mari probleme cu tenul din cauza condițiilor mizere din AsiaFoto: captură Antena 1
Iuliana Luciu a avut mari probleme cu tenul din cauza condițiilor mizere din AsiaFoto: captură Antena 1

Încep să se adune problemele pentru Iuliana Luciu. Fosta colgă de echipă a Margheritei la Asia Express a suferit recent o intervenţie chirurgicală pentru care a ajuns în timp util la medic. Întârzierea ar fi putut să însemne complicaţii grave, dar din fericire totul s-a rezolvat pentru ea.

Iuliana Luciu este într-o perioadă de recuperare după filmările Asia Express. Bruneta a fost la un pas de peritonită, dar din fericire a ajuns la timp pe masa de operaţie. Despre problemele ei de sănătate s-a aflat absolut întâmplător. Cea care a dat-o de gol pe Iuliana a fost chiar fosta ei parteneră de drum, Margherita. Fata Clejanilor a vrut să vadă cum se mai simte Iuliana şi a sunat-o, chiar când dădea un interviu la Antena 1. A prins-o pe brunetă uşor slăbită după intervenţia suferită.   

"Mai aveam puţin şi dădeam în peritonită dacă stăteam mai mult! Nu ştiu să zic cât a durat... A durat ceva. Acum dorm toată ziua. Nu cred că are vreo legătura (n.r. cu Asia Express) . Asta se face pe moment. Nu ştiu, dar nu cred că are legătură cu Asia. Ţin cură de slăbire", a spus Iuliana Luciu la "Xtra Night Show".  

Iuliana Luciu s-a umplut de coşuri în Sri Lanka

Operaţia suferită recent nu a fost singurul ghinion al vedetei. La filmările Asia Express, care au avut loc la finele anului trecut, Iuliana Luciu a avut ceva de tras din cauza problemelor cu tenul. Mizeria din Sri Lanka, apa de proastă calitate și un vaccin pe care l-a făcut înainte de a pleca în Asia i-au pus capac. Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu chipul ei sau dacă așa arată ea fără machiajul profesional și fără filtrele de editare de pe rețelele sociale. Iuliana a lămurit lucrurile la scurt timp după ce emisiunea a început să fie difuzată la Antena 1. 

"Am avut o reacție alergică de la unul dintre vaccinurile pe care le-am făcut, m-am umplut de coșuri pe toată fața. Fiind o țară atât de murdară, nu găseam apă, nimic", a povestit Iuliana Luciu.

Citeşte şi:

Iuliana Luciu, după ce a părăsit Asia Express: «Nu aș mai pleca cu Margherita la un astfel de drum»

Margherita și-a ieșit din minți la Asia Express. Și-a vărsat nervii pe Iuliana Luciu: «Mă apucă spumele»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net