Jorge și-a cerut iertare de la fosta soție și de la fiică! «Am făcut multe tâmpenii»

Jorge, alături de Karina, fetița lui din mariajul cu Alina Laufer
Jorge, alături de Karina, fetița lui din mariajul cu Alina Laufer

Cu ocazia lansării unei noi piese, denumită „Iartă-mă”, Jorge a fost invitat în platoul unei emisiuni TV, unde a vorbit despre momentele pe care le regretă în viață și pentru care și-ar dori să fie iertat. Cântărețul le-a adus în discuție pe fosta soție, Alina Laufer, și pe fiica lor, Karina, dezvăluind faptul că „a făcut multe tâmpenii”, de-a lungul timpului.

În urmă cu câteva zile, Jorge a lansat piesa intitulată „Iartă-mă”, prin intermediul căreia a ținut să le transmită un mesaj celor cărora le-a greșit, de-a lungul timpului. În cadrul emisiunii „Răi Da' Buni”, cântărețul a vorbit despre tema centrală a piesei, iertarea, și a ținut să-și ceară scuze de la fosta lui soție, Alina Laufer, și de la familia acesteia, dar și de la fetița pe care cei doi o au împreună, Karina, care a împlinit recent 10 ani.

La aproape șapte ani de la divorț, Jorge a ținut să-și ceară în mod public iertare de la cea care i-a fost soție și i-a dăruit o fetiță. De asemenea, artistul a ținut să-i ceară scuze și fetiței lui, pentru toate momentele în care nu i-a fost alături acesteia.

„Sunt foarte mulţi oameni care spun cu greu -iartă-mă-. Eu am spus cu greu. Am făcut multe tâmpenii. Şi când eram mic, şi matur, şi căsătorit, şi divorţat, am avut multe momente cu oameni cu care m-am certat. Sunt oameni care nu-şi vorbesc între ei. Sunt oameni care stau supăraţi 40 de ani. În primul rând trebuie să te ierţi pe tine. De multe ori m-am sabotat. Unele lucruri nu le conştientizezi de la ce se trag şi te blochezi. Cer iertare în faţa fostei soţii şi a familiei ei. Cer iertare Karinei, pentru când nu am fost alături de ea”, a declarat Jorge la Antena Stars.


    Jorge, alături de Karina, fetița lui din mariajul cu Alina LauferFoto Instagram
Jorge, alături de Karina, fetița lui din mariajul cu Alina LauferFoto Instagram

Fiica lui Jorge s-a mutat în SUA, alături de mama ei

Jorge și-a anunțat admiratorii, în urmă cu ceva vreme, în legătură cu plecarea fiicei lui în America, aceasta urmând să stea cu mama ei, Alina Laufer, și actualul ei partener, afaceristul Ilan Laufer, cu care este căsătorită de 5 ani.„Inima mea o ia razna. Ultima întâlnire înainte să se mute Karina în Miami. Dă un mesaj cu inimioară ca să ne fie mai ușor. Karina, te iubesc”, este mesajul transmis de Jorge pe contul său de socializare, la momentul respectiv. Jorge şi-a refăcut viaţa, fiind căsătorit Ramona, alături de care are un băieţel, micuțul David. În anul 2012, fosta soție a lui Jorge l-a acuzat pe acesta de infidelitate. Între cei doi s-a iscat un scandal la momentul respectiv, însă, în cele din urmă, aceștia au ajuns să facă pace și să se înțeleagă mai bine, de dragul fetiței pe care o au împreună.

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg