Jorge şi Andreea Bănică au plecat de la 0 la 30 de grade Celsius

Ultima actualizare:
Cei patru  sunt prieteni  buni şi rude
Cei patru sunt prieteni buni şi rude

Prima vacanţă din 2020 pentru Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian Mitrea, este una specială. Şi-au lăsat acasă copiii şi au plecat o săptămână în Maldive, într-un resort destinat exclusiv adulţilor. La fel au făcut şi finii lor, Jorge – George Papagheorghe cu soţia Ramona.

Sunt părinţi 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Dar măcar o dată pe an, timp de o săptămână, îşi doresc să se ocupe doar de ei şi de relaţia lor. La început de an, când copiii sunt oricum la şcoală, în ţară este frig şi urât, sezonul concertelor este mort, cei doi solişti şi-au luat partenerii de viaţă şi au plecat împreună într-o vacanţă exotică. La începutul acestei săptămâni, cu bagajele pline de tricouri, pantaloni scurţi şi costume de baie, au lăsat în urmă Bucureştiul aglomerat şi mohorât şi au aterizat „în Paradis”: soare, palmieri, plaje cu nisip fin şi o temperatură de 29-30 de grade Celsius.

Jorge şi  soţia lui,  Ramona
Jorge şi soţia lui, Ramona

Cele două cupluri au plecat în Maldive fără copii

„Am ajuns în Maldive într-un resort all inclusive, adults only, adică doar noi adulţii fără copii, pe care i-am lăsat acasă, unii dintre ei având şcoală. Suntem noi patru, adică eu cu Ramona şi Andreea Bănică şi Lucian. Avem fiecare vila lui pe plajă, însă avem plaje private în faţa vilelor unde stăm. Arată foarte bine şi avem propriile piscine acolo, mai micuţe. Este foarte nou acest resort, are nouă luni de când este deschis şi e foarte luxos şi extraordinar de frumos. Am aflat că e un resort eco friendly (ecologic şi prietenos, n.r.), făcut din materiale ecologice, nu există nimic din plastic. 

Stăm aici o săptămână şi avem de făcut mai multe excursii prin împrejurimi la recifurile de corali care sunt în apropiere”, ne-a povestit Jorge încă din primele zile de când au ajuns în decorurile exotice.

Andreea  Bănică şi Lucian  Mitrea
Andreea Bănică şi Lucian Mitrea

Ambele cupluri au fost foarte încântate când într-una dintre zile au mers să vadă delfinii şi să se pozeze cu ei. „Ne-am luat o excursie cu tema «Sunset Delphine experience», adică «experienţa unui apus de soare cu delfini». A fost emoţionant, delfinii sunt nişte fiinţe aşa de simpatice  şi care comunică mereu cu cei care vin în vizită, fie ei turişti sau băştinaşi”, ne-a mai spus Jorge.


    Andreea  Bănică şi Lucian  Mitrea
Andreea Bănică şi Lucian Mitrea

Cei patru se întorc duminică, 26 ianuarie, în ţară, după o săptămână în care şi-au încărcat bateriile şi s-au deconectat. Pentru toţi urmează o perioadă aglomerată, cu lansări de piese şi de videoclipuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
banner anca turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net