L-a despărțit Anamaria Prodan pe Reghe de fosta soție? «Vineri ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat»

Mariana Pfeiffer, fostă Reghecampf, o acuză pe Anamaria Prodan că i-a furat bărbatul şi i-a distrus familia
Mariana Pfeiffer, fostă Reghecampf, o acuză pe Anamaria Prodan că i-a furat bărbatul şi i-a distrus familia

Anamaria Prodan Reghecampf a fost prezentă în ediția difuzată marți seara a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” (Kanal D) și a răspuns la unor întrebări provocatoare! Impresar de fotbal, realizatoare TV și fotomodel, Anamaria Prodan Reghecampf este una dintre cele mai controversate vedete din România.

S-a impus ca un impresar în domeniul fotbalului, uimind într-o lume dominată de bărbați. Printre jucătorii impresariați de vedetă se numără zeci de fotbaliști, printre care: Adrian Mutu, Ovidiu Herea, Adrian George Iordache, Mircea Bornescu, Nicușor Stanciu. Transferul celui din urmă, de 10 milioane de euro, este considerat cel mai valoros din istoria României și a Belgiei.

Anamaria Prodan Reghecampf a intrat sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai, telespectatorii având astfel ocazia să descopere lucruri mai puțin cunoscute despre vedeta care a facut deliciul presei de-a lungul timpului. "Eu am fost acel bărbat al familiei care, zâmbind, a călcat pe cadavre”, s-a autocaracterizat, la un moment dat, Anamaria Prodan, în cadrul interviului.

”Când ați simțit cel mai tare lipsa tatălui dumneavoastră?”

Anamaria Prodan a vorbit despre pierderea tatălui, dar și despre cum a afectat-o acest lucru de-a lungul timpului.

„Întotdeauna, și în ziua de azi. Nu am conștientizat că nu mai e aici. A fost idolul vieții mele. Îmi aduc aminte că nu există numărul 2, ci doar 1. Vorbesc cu el în fiecare zi și îi explic că sunt mereu numarul 1”, a spus în lacrimi.

„Mama a fost o fire foarte sensibilă, un artist. Și eu am fost acel bărbat al familiei”, a spus Anamaria Prodan când a fost întrebată despre mama acesteia. 

„Am ținut-o de mână chiar și când a intrat în comă și îi spuneam că-și va reveni. Eu i-am ascuns boala și îi spuneam altceva, pentru că știam cât de sensibilă era”, spune Anamaria Prodan despre boala prin care a trecut mama ei.

„Faima mamei a fost un cuțit cu două tăișuri. Mă ajuta când aveam nevoie, pentru că eram fiica Ionelei Prodan, dar a trebuit mereu să mă țin pe locul 1”, răspunde Anamaria Prodan când a fost întrebată despre faima mamei.

Denise Rifai a întrebat-o pe Anamaria Prodan dacă faima ei îi deranjează pe copiii săi. 

„Da, câteodată suferă. Stau întotdeauna sub lupa jurnaliștilor. Își doresc să facă ce visează, nu să stea să analizeze cineva ce fac ei. Va fi un parcurs greu pentru ei, iar acum urmează să mă depășească ei”, a răspuns ea. 

„Sunt o mamă foarte dură, așa au fost toate mamele Prodan. Da, sunt foarte dură. Îmi reproșez des, dar îmi amintesc de mama și bunica mea. Eu ofer posibilitatea de a alege propriul drum. Dacă derapează, vin și strâng”, spune Anamaria Prodan, atunci când a fost întrebată dacă se consideră o mamă dură.

"L-ați despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție"

Una dintre cele mai incomode întrebări a vizat relația Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf: "L-ați despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție?”. Iată ce a răspuns vedeta „Da, dar mi-a explicat că de foarte mulți ani ei nu mai aveai nicio treabă. Eu eram divorțată”, a explicat ea când a fost întrebată dacă și-a despărțit soțul de fosta soție (n.r. Mariana Pfeiffer)

„Cumva, dacă este să o iei așa ad litteram da, dar la ce mod. Vineri, noi ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat. Asta a fost marea perioadă în care au trăit tensionați cei doi, l-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este. Eu eram divorțată, mi-a explicat că de foarte mulți ani nu mai au niciun fel de legătură și am zis, ok, ce facem, ne-am pierdut o dată, cu mulți ani în urmă, 13 la număr, ne pierdem și a doua oară? Nu! Bun, luni a fost da răspunsul, ne vor căsători. De atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.


    Mariana Pfeiffer, fostă Reghecampf, o acuză pe Anamaria Prodan că i-a furat bărbatul şi i-a distrus familia Foto: captură video Pro TV
Mariana Pfeiffer, fostă Reghecampf, o acuză pe Anamaria Prodan că i-a furat bărbatul şi i-a distrus familia Foto: captură video Pro TV

Mariana Pfeiffer şi Laurenţiu Reghecampf au fost căsătoriţi timp de 13 ani, între 1994 şi 2007. Cei doi au avut doi copii, o fetiţă care din păcate a murit la o vârstă foarte fragedă din cauza unei malformaţii congenitale la inimă, şi un băiat, Luca, acum în vârstă de 18 ani.

Citește și:

Anamaria Prodan, despre fosta soţie a lui Reghe: «E supărată că i-am luat bărbatul? Păi, dacă nu eram eu, era alta»

Reghe vrea pensie mai mică pentru fiul din prima căsătorie!

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
Schengen FOTO Shutterstock
cub gabi bădălău png
inna sexy jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png