Laura Cosoi, despre alăptare: “Mă doare spatele! Vera are 9 kilograme!”

22 aprilie 2021
image
Laura Cosoi, alături de cele două fiice ale ei, Rita (2 ani) și Vera (8 luni)foto: arhiva personală

Vârsta începe să-și spună cuvântul și în cazul Laurei Cosoi. Blonda de 39 de ani, a devenit mămică în august 2020, în pandemie. Atunci a adus-o pe lume pe fiica ei cea mică Vera, care între timp a crescut văzând cu ochii. Laura Cosoi a mărturisit că se resimte atunci când își alăptează fetița, în vârstă de opt luni.

Laura Cosoi are dureri mari de coloană când o alăptează pe micuța Vera care cântărește deja 9 kilograme. „Când alăptez, mă doare foarte tare spatele. Vera este destul de grea, are deja 9 kilograme. De asta, o dată pe săptămână, merg la spa ca să-mi revin și fac masaje pentru coloană”, a declarat Laura Cosoi, la Kanal D.

Cum a cucerit-o soțul pe Laura Cosoi: “M-am îndrăgostit de prietenul meu!”

După despărțirea de Smiley, Laura Cosoi și-a găsit sufletul-pereche în persoana unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, Cosmin Curticăpean. Anul trecut, în august, cei doi au săbătorit cinci ani de căsnicie, din care au rezultat două fetițe, Rita (3 ani) și Vera (opt luni).

“Soțul meu a fost prietenul meu foarte bun din 2003. Apoi vorbeam mai rar pentru că eram amândoi în alte relații și nu se cădea să stăm la discuții. Întodeauna a fost un om cu care eu m-am sfătuit când am avut probleme. Tot timpul a fost acolo ca prieten. Și, deodată, după mulți ani, l-am văzut cu alți ochi și m-am îndrăgostit de prietenul meu, care nu mai prezenta datele unui prieten, ci ale unui iubit“, a declarat Laura, despre începutul relației de iubire cu soțul ei, Cosmin Curticăpean.

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ileana badiu copil (5) jpg
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica