Laura Cosoi, despre alăptare: “Mă doare spatele! Vera are 9 kilograme!”

Ultima actualizare:

    Laura Cosoi, alături de cele două fiice ale ei, Rita (2 ani) și Vera (8 luni)foto: arhiva personală
Laura Cosoi, alături de cele două fiice ale ei, Rita (2 ani) și Vera (8 luni)foto: arhiva personală

Vârsta începe să-și spună cuvântul și în cazul Laurei Cosoi. Blonda de 39 de ani, a devenit mămică în august 2020, în pandemie. Atunci a adus-o pe lume pe fiica ei cea mică Vera, care între timp a crescut văzând cu ochii. Laura Cosoi a mărturisit că se resimte atunci când își alăptează fetița, în vârstă de opt luni.

Laura Cosoi are dureri mari de coloană când o alăptează pe micuța Vera care cântărește deja 9 kilograme. „Când alăptez, mă doare foarte tare spatele. Vera este destul de grea, are deja 9 kilograme. De asta, o dată pe săptămână, merg la spa ca să-mi revin și fac masaje pentru coloană”, a declarat Laura Cosoi, la Kanal D.

Cum a cucerit-o soțul pe Laura Cosoi: “M-am îndrăgostit de prietenul meu!”

După despărțirea de Smiley, Laura Cosoi și-a găsit sufletul-pereche în persoana unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, Cosmin Curticăpean. Anul trecut, în august, cei doi au săbătorit cinci ani de căsnicie, din care au rezultat două fetițe, Rita (3 ani) și Vera (opt luni).

“Soțul meu a fost prietenul meu foarte bun din 2003. Apoi vorbeam mai rar pentru că eram amândoi în alte relații și nu se cădea să stăm la discuții. Întodeauna a fost un om cu care eu m-am sfătuit când am avut probleme. Tot timpul a fost acolo ca prieten. Și, deodată, după mulți ani, l-am văzut cu alți ochi și m-am îndrăgostit de prietenul meu, care nu mai prezenta datele unui prieten, ci ale unui iubit“, a declarat Laura, despre începutul relației de iubire cu soțul ei, Cosmin Curticăpean.

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net