Lavinia Petrea, coșmarul oricărei mame: „Sarcina s-a oprit din evoluție”. Drama prin care a trecut știrista PRO TV


    Lavinia Petrea prezintă știrile PRO TV
Lavinia Petrea prezintă știrile PRO TV

În spatele oricărui zâmbet se ascunde, uneori, și o suferință, înaintea oricărei fericiri supreme a fost și o dramă, o luptă. Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor PRO TV, este dovada vie a acestor lucruri. Până să își strângă în brațe cel de-al doilea copil a trecut printr-un adevărat coșmar: i s-a spus că sarcina s-a oprit din evoluție, că nu e activitate cardiacă. Lucrurile au luat, până la urmă, o întorsătură fericită, iar nașterea bebelușului a fost considerată un adevărat miracol.

„Sarcina s-a oprit din evoluție. Avea să-mi cadă ceru-n cap!”

„Eram la prima ecografie de confirmare a celei de-a doua sarcini.  Am intrat în clinică de mână cu soțul meu, emoționați și bucuroși că o să auzim bătăile inimii unei noi vieți. În scurt timp, însă, avea să-mi cadă cerul în cap”, spune Lavinia Petrea. Doctorița care o consulta a pronunțat cuvintele care dau fiori oricărei viitoare mămici: „Sarcina s-a oprit din evoluție. Îmi pare rău, dar nu este activitate cardiacă”. „Îmi amintesc atât de bine amorțeala care mă cuprinsese. Încercam să îmi însușesc spusele doctoriței, dar nu reușeam. Eu aveam simptomele unei sarcini, simțeam cu toată ființa mea că voi avea un copil, însă ecografia ne arătase altceva. M-au dus la un test de sânge pentru măsurarea hormonului HCG, specific femeilor însărcinate. Era prezent în sânge, dar nu chiar în cantitatea ideală”, povestește știrista pe blogul ei.

Lavinia Petrea, despre drama prin care a trecut: „Voiam să cred că totul e un coșmar”

A fost la a doua ecografie la un alt medic – același răspuns crunt. Peste câteva zile a mers la un alt medic, pentru încă o opinie. Și aici, aceleași cuvinte de care îi era cel mai teamă: nu are activitate cardiacă. Au urmat câteva zile în care a trecut prin toate stările posibile. „Încercam să găsesc explicatii. De ce ni se întâmplă asta?! Ce am făcut greșit?! Mă gândeam la tot ce am mâncat, băut, făcut, gândit, dorit… în ultimele săptămâni. Îmi exploda capul de atâtea gânduri, griji și analize… și peste toate… mă simțeam foarte rău. Mă gândeam cu groază la procedura pe care ar fi trebuit să o fac, încercam să mă pregătesc psihic… dacă este posibil să te pregătești pentru așa ceva… cert este că nu reușeam să accept. Voiam să mă trezesc a doua zi și să-mi dau seama că toata povestea a fost doar un coșmar”.

Cel de-al doilea copil este un miracol

A născut o fetiță în noiembrie 2016
A născut o fetiță în noiembrie 2016

Totuși, timid, în sufletul ei, încă era o speranță. Spera la un miracol. Iar acesta a apărut exact în ultimul moment. „Îmi luam putere uitându-mă în ochii care mă căutau mereu: ai lui Mathias și ai soțului meu. Primii îmi spuneau că eu sunt universul și tot ce are el nevoie, ceilalți că mă iubesc și că sunt acolo pentru mine. Cât de norocoasă eram deja! Cu asta în suflet m-am dus să mă mai vadă odată doctorița mea și să facem ce trebuia făcut… Mă întind din nou pentru a patra ecografie în a zecea zi de la prima. Reacția doctoriței întârzia să apară. Se uita și se tot uita la ecograf, apoi ridică volumul și… se auzeau perfect bătăi de inimă! Acele bătăi pe care le auzisem și atunci când i-am ascultat pentru prima dată inima bătând lui Mathias. Are activitate cardiacă! Mă blocasem. De data aceea mi-a stat mie inima de fericire. Am ieșit din cabinet și aveam impresia că sunt învăluită în lumină. Mi se întâmplase un miracol”.

Miracolul a venit pe lume într-o zi de noiembrie 2016. Se numește Klara și este o fetiță superbă pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi. În august 2018, prezentatoarea PRO TV a devenit mamă pentru a treia oară. Tot o fetiță pe nume Karin.

Lavinia Petrea are un băiețel și două fetițe: : Mathias, Klara și Karin
Lavinia Petrea are un băiețel și două fetițe: : Mathias, Klara și Karin
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub theo rose anghel damian png
Ninsoare - barbat de umbrela - meteo - vremea FOTO Shutterstock
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau jpg