Le-a iubit, dar nu s-a însurat cu ele. Femeile pentru care Florin Piersic a făcut o pasiune nebună!

Ultima actualizare:
Gabriela Vlad era o tânără actriţă de la  Teatrul din Bârlad când marele Piersic  s-a îndrăgostit de ea în anul 1974
Gabriela Vlad era o tânără actriţă de la Teatrul din Bârlad când marele Piersic s-a îndrăgostit de ea în anul 1974

Florin Piersic (83 ani), cel care l-a jucat magistral pe Mărgelatu în ”Trandafirul galben” (1982), a fost un adevărat Don Juan în Epoca de Aur a cinematografiei. A bifat trei căsnicii, dar a iubit și alte femei. Șarmul actorului nostru și zâmbetul inconfundabil le-au cucerit pe femeile care i-au căzut în mreje. Printre ele s-au numărat: Angela Similea, Cezara Dafinescu și Gabriela Vlad.

Iubirile lui Florin Piersic. 9 ani de relație cu Gabriela Vlad

Florin Piersic a bifat trei căsnicii, cu actrițele Tatiana Iekel (între 1960 și 1974) și Anna Széles (între 1976 și 1985), ultima soție fiind Anna Torok, o contabilă superbă din Cluj-Napoca, cu care s-a însurat în 1993 și pe care a cunoscut-o în avion. Însă una dintre relațiile sale stabile a fost cu o altă actriță, Gabriela Vlad Werner (66 ani), care a fost iubita lui Florin Piersic timp de 9 ani, pe vremea când acesta era însurat cu o altă actriță, Anna Széles, cea de a doua lui soție.


    Gabriela Vlad era o tânără actriţă de la  Teatrul din Bârlad când marele Piersic  s-a îndrăgostit de ea în anul 1974Foto Arhivă Personală
Gabriela Vlad era o tânără actriţă de la Teatrul din Bârlad când marele Piersic s-a îndrăgostit de ea în anul 1974Foto Arhivă Personală

Gabriela este mai mică cu 17 ani decât Piersic. Cei doi au devenit iubiți în 1974, chiar în anul în care a divorțat de Tatiana Iekel. În 1993, femeia l-a cunoscut pe Marcel Werner, care a dus-o la altar. Peste ani, Gabriela a mărturisit că dacă ar fi rămas cu celebrul actor, ar fi suferit enorm. Gabriela Vlad Werner locuiește acum în Israel, dar a rămas în relații bune cu Florin Piersic.

Iubirile lui Florin Piersic. Cezara Dafinescu, cerută de soție de Piersic

Cezara Dafinescu (70 de ani) i-a fost colegă de scenă marelui actor Florin Piersic în nenumărate rânduri. "De-a lungul anilor, pe scenă, prin personajele noastre, ne-am iubit atât de intens încât acum, în viaţa de zi cu zi, nu ne-a mai rămas... decât... PRIETENIA! Dar prietenia este un stăpân tot atât de poruncitor ca şi dragostea... E mult mai mult, pentru că dragostea e risipitoare, dă şi ia cu amândouă mâinile. Prietenia e discretă, se mulţumeste cu puţin. Dar acest... puțin e tot ce e mai bun pe lume! Un prieten adevărat te prinde de mână și îți atinge inima... spunea cineva ", a postat pe Facebook actrița, în urmă cu 3 ani, chiar de ziua lui Piersic.

În anii ’70, Florin Piersic şi Angela Similea formerau un cuplu superb pe scenă şi dincolo de ea
În anii ’70, Florin Piersic şi Angela Similea formerau un cuplu superb pe scenă şi dincolo de ea

Timp de 15 ani, Cezara i-a fost parteneră de scenă lui Florin Piersic. "Oamenii ne iubeau atât de mult, încât şi atunci când eu, jucând-o pe Wanda, amanta lui Mircea, Florin Piersic, în «Gaiţele», mă aplaudau, deşi n-ar fi trebuit, pentru că eu o jucam pe amantă... în sală erau numai soţii, dar ele mă plăceau pe mine, într-un rol de amantă”, spunea celebra actriţă într-o emisiune din 2012, de-a Florentinei Fântânaru, ”Dincolo de aparențe”. "Florin mi-a cerut la un moment dat să-l las pe George (n.r. George Motoi) şi să mă mărit cu el, dar eu râdeam şi nu l-am luat niciodată în serios!”, a mai spus actrița.

Iubirile lui Florin Piersic. A adorat-o pe Angela Similea

Florin Piersic a trăit o frumoasă poveste de dragoste și cu Angela Similea. „Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasări şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o «lipitură» în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere“, spunea, peste ani, Piersic. Interpreta a fost înconjurată întotdeauna de bărbaţi frumoşi şi la fel de celebri, care s-au luptat pentru inima ei.


    În anii ’70, Florin Piersic şi Angela Similea formerau un cuplu superb pe scenă şi dincolo de ea
În anii ’70, Florin Piersic şi Angela Similea formerau un cuplu superb pe scenă şi dincolo de ea

Florin Piersic o însoţea deseori în turneele ei prin ţară şi împreună au realizat duete de excepţie în emisiunile de divertisment difuzate de TVR. În 1983 au cântat împreună piesa „Nufărul alb“, compusă de Marcel Dragomir, pe versurile Teodorei Popa Mazilu. Tot împreună au jucat şi în musicalul „Corina“ de Edmond Deda, după „Jocul de-a vacanţa“ de Mihail Sebastian. Actorul a recunoscut la un post TV din Chişinău că a iubit-o pe Angela Similea. Totuşi, nu s-a căsătorit cu ea. Angela Similea era măritată pe atunci cu olandezul Jan Hilgen, iar Florin Piersic, cu Anna Széles.

Nu a vrut să se desparte atunci de Anna Széles pentru Angela

„Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Széles. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine“, a mărturisit actorul cu câţiva ani în urmă. Şi Angela Similea a făcut unele dezvăluiri în cartea biografică „Angela - cântec şi rugă“, scrisă de Smaranda Jelescu. „Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat. (...) Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că «dacă eşti fluture» te-ai ars. Nu voiam să mă ard... M-am străduit să rămân şi eu o «lampă». Dar am creat un cuplu. Pe la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Széles, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat“, povestea, în carte, Angela Similea.

Citeşte şi:

Interviu Anna Széles: „Florin Piersic se obrăznicise, de-asta am divorţat!”

Ce femei au trecut prin patul lui Florin Piersic

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net