Leo de la Strehaia, în stare de şoc! Fosta soţie a încercat să se sinucidă VIDEO

Ultima actualizare:

    lui Leo nu-i vine să creadă ce decizie radicală a luat fost soţieFoto Arhivă Personală
lui Leo nu-i vine să creadă ce decizie radicală a luat fost soţieFoto Arhivă Personală

După o discuţie telefonică aprinsă cu Leo, femeia a pus mâna pe un tub de distonocalm şi a înghiţit 30 de pastile fiind necesar transportul acesteia la spital pentru a putea fi îngrijită corespunzător.

Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a avut o tentativă de suicid după ce aşa-numitul prinţ al ţiganilor ar fi încercat să o dea afară din casa în care odinioară au locuit împreună. După o discuţie telefonică aprinsă pe care Leo a avut-o în această după-amiază cu fosta sa nevastă aceasta a luat un pumn de pastile încercând să-şi curme viaţa. Femeia a ajuns la spitallul Judeţean din Tr. Severin în stare destul de gravă, însoţită de mama lui Leo de la Strehaia, care se pare nici nu este de acord cu aventurile fiului său, potrivit mhalert.ro.

Familia a sunat la 112 şi a chemat salvarea care a adus-o de urgenţă la spital, unde medicii i-au făcut spălături stomacale. Pacienta a rămas internată, iar medicii o ţin sub observaţie. “Am fost solicitaţi pentru o tentativă de suicid, în localitatea Strehaia, este vorba de fosta soţie a domnului Leo, care în urma unei discuţii aprinse cu acesta a înghiţit 30 de pastille de distonocalm. I-am acordat primul ajutor, a fost adusă la spital în condiţii de siguranţă, nu are viaţa pusă în pericol” a declarat asistenţa de pe Ambulanţa care a transpotat-o la unitatea sanitară pe fosta soţie a lui Leo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net