Leon cântă și recită. Video emoționant cu băiețelul lui Kamara după tratamentul din Turcia

Ultima actualizare:

    Kamara şi micuţul Leon, fiul lui în vârstă de 5 anifoto: arhivă personală
Kamara şi micuţul Leon, fiul lui în vârstă de 5 anifoto: arhivă personală

Cântărețul Kamara (43 de ani) plătește sume uriașe pentru tratamentele cu celule stem în Turcia ale fiului său care se luptă cu o boală gravă. Diagnostiat cu paralizie cerebrală, micuțul Leon Akim (5 ani) a fost supus unei intervenții chirurgicale pe bază de celule stem. Acum, fiul lui Kamara se simte bine, iar cântărețul a postat un video în care Leon cântă și recită.

Kamara trăiește o adevărată dramă. Leon Akim, fiul cântărețului și al fostei lui soții, suferă de o formă de paralizie cerebrală. Băiețelul lor a fost operat la Istanbul în urmă cu două săptămâni. Leon încă se află cu părinţii lui la un spital din Turcia, unde a fost supus unui prim transplant de celule stem, dar şi unei intervenții la nivelul coloanei vertebrale. Băiețelul lui Kamara a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, afecţiune care îl ţine ţintuit la pat și are nevoie de supraveghere permanentă. Kamara a făcut eforturi financiare uriașe pentru ca fiul lui să poată fi operat în Turcia. Intervenția și spitalizarea îl costă pe Kamara câteva zeci de mii de euro bune. Pentru acest lucru a muncit el în reality-show-ul „Ferma” (PRO TV) și s-a implicat în alte emisiuni tv.

Fanii lui Kamara apreciază talentul lui Leon

Problemele au început în prima zi de viață și i-au afectat micuțului partea stângă a creierului, cea responsabilă de zona motorie. Kamara este tot mai încrezător şi le-a spus internauţilor că, dacă ai optimism şi credinţă în Divinitate, totul este posibil. „Cu optimism și credință în Bunul Dumnezeu orice e posibil”, a scris cântărețul pe Facebook. El a mai postat un video de rețeaua de socializare în care Leon cântă și recită. „Leon recită și cântă”, scrie el în dreptul filmării. „Bravo, pui mic de om, ești un copil extraordinar! Leon, multă sănătate și fericire alături de tăticul tău!”, i-a scris un internaut. „Bravo, Leon! Foarte bine faci, Kamara, că-l pui pe el să cânte... asta o să-l ajute foarte mult să se comporte ca un copil normal... Ai răbdare și vorbește încontinuu cu el… și o să vezi ce minuni se vor întâmpla... Dumnezeu să vă binecuvânteze cu haruri și cu daruri!”, a scris o altă persoană. „Cele mai bune gânduri pentru Leon, Kamara!”, a mai notat cineva.

Citește și:

Fiul lui Kamara a făcut primul transplant de celule stem în Turcia

Kamara îşi tratează fiul bolnav în Turcia cu banii de la «Ferma»

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net