Leonard Miron, declarații dure despre Andreea Marin: "Emisiunea ei, o promovare a prietenilor care o ajută în viața personală"

Ultima actualizare:

    Leonard Miron, declarații grave la adresa Andreei Marinfoto: Facebook
Leonard Miron, declarații grave la adresa Andreei Marinfoto: Facebook

Leonard Miron (51 de ani) cutremură showbiz-ul cu declarații incredibile despre fostele sale colege de la TVR, Andreea Marin, Marina Almășan și Alina Sorescu. Extrem de direct, fostul realizator TV spune că nici nu se poate uita la emisiunea Andreea Marin, unde diva "promovează prietenii și a oamenii care o ajută în viața personală".

Leonard Miron (51 de ani) s-a stabilit de mai mulţi ani în Marea Britanie, alături de iubitul său spaniol, Miguel. Cei doi sunt împreună de aproape 20 de ani și au o viață liniștită. Leonard a reușit însă să agite apele în România, cu declarații-bombă, într-un amplu interviu pentru Fanatik.ro.

Întrebat cum crede "că ar putea să își recâștige credibilitatea o televiziune în care tot timpul au existat influențe politice", Leonard Miron a răspuns folosind exemple, cu nume și prenume.

Leonard Miron: "Alina Sorescu mi-a fost băgată pe gât acum câțiva ani"

"Peste tot în lumea asta, televiziunea publică este o formă de susține și expresie a Guvernului, dar asta nu înseamnă că pui niște oameni pe criterii politice și pe criterii de pile și relații. Pui niște profesioniști care creează în spațiul televiziunii publice nu numai un suport pentru Guvern și Parlament, dar și un spațiu de contestare, de dezbatere, ceea ce la noi nu se întâmplă. La noi este ca și cum mă pune șef la cooperativă și eu dat niște parcele la prietenii mei…Te trezești că fiecare parceluță dată nu mai este televiziune, este o afacere personală. Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioși nu are o audiență - , este un fel de promovare a prietenilor și oamenilor care o ajută în viața personală și profesională extra TVR. Este și situația Alinei Sorescu care, la fel, îmi este dragă, mi-a fost băgată pe gât acum câțiva ani, dar mi-a devenit dragă. Nicăieri în lumea asta, postul de televiziune nu ar accepta ca eu să intru pe Instagram și să zic «Mulțumesc firmei care ne-a zugrăvit» și pui hashtag numele emisiunii și al postului. Dacă ești un influencer, lumea te urmărește fără să etichetezi niște lucruri pentru care ești plătit în televiziune. Și așa se întâmplă la Alina Sorescu, la Andreea Marin, la Dinescu care – Doamne iartă-mă – până să plece din TVR a folosit postul ăla ca pe grădina lui proprie. Asta nu e în regulă. Asta trebuie curățat, stabilirea unei distanțare clare între interesul TVR-ului, al omului care se uită, și interesele personale", a declarat Leonard Miron pentru Fanatik.

Andreea Marin a revenit pe sticlă din data de 12 octombrie 2020, de luni până joi, de la orele 18.00, cu emisiunea intitulată "Nu  există nu se poate", la TVR 2.

Citește și:

Andreea Marin și-a aniversat ziua de naștere. "46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie"

INTERVIU Andreea Marin: "Mă simt iubită. Adrian e de vină". Vedeta vorbește despre Radu Ștefan, Violeta și noua emisiune

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net