Lidia Buble, Răzvan Simion, părinții ei, fosta lui soție, 5 ani de ostilitate. Problemele care le-au distrus iubirea

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion
Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion

Vestea că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit a generat, ca și începutul iubirii lor, stupoare. Solista și prezentatorul TV au luptat pentru iubirea lor timp de 5 ani, însă în cele din urmă au abandonat cursa, lâsând loc de interpretări, curiozități și comentarii. De comentarii, de bariere și de probleme au avut însă parte tot timpul, de-a lungul relației.

Lidia Buble avea doar 22 de ani când s-a îndrăgostit de Răzvan Simion, la vremea aceea ea fiind cunoscută drept tânăra revelație a muzicii, care a cucerit topurile alături de Adrian Sînă, cu piesa "Simțim la fel". Marți, 9 iunie, Lidia împlinește 27 de ani, iar aniversarea o găsește într-un tumult mediatic, cu care nu putem spune că n-ar fi obișnuită. De această dată însă, subiectul este despărțirea ei de Răzvan Simion (39 de ani), despărțire anunțată de prezentatorul de la Antena 1, duminică seara, pe Instagram. Mesajul elegant al lui Răzvan subliniază un lucru important: "Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat". Fericirea Lidiei n-a depins însă doar de Răzvan.

5 probleme care le-au zdruncinat iubirea

Nu a fost suficientă dragostea care i-a adus împreună, ci și modul în care au putut să și-o trăiască. Lidia Buble și Răzvan Simion au fost, multă vreme, singuri împotriva tuturor căci, cum se spune în popor, "și-au clădit fericirea pe nefericirea altora".

Părinții Lidiei nu au vrut să îl cunoască pe Răzvan

Pastor la biserica penticostală "Emanuel", din Deva, tatăl Lidiei Buble nu le-a dat niciodată binecuvântarea celor doi îndrăgostiți. De altfel, părinții solistei nu l-au cunoscut personal pe Răzvan nici până în ziua de astăzi. "Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci o dată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine", a povestit Lidia în mai 2018, la emisiunea Adevărul Live.

Lidia Buble și părinții ei
Lidia Buble și părinții ei

Tot legat de această situație, solista a mai adăugat, într-un interviu pentru revista Taifasuri: "La noi este tradiţie ca, doar atunci când sunt planuri de nuntă, să fie prezentat părinţilor partenerul de viaţă. Aşa s-a întâmplat în toate cazurile, la fraţii sau la surorile mele. Doar când a fost vorba despre cerut de la părinți şi au fost intenţii serioase, doar atunci mama şi tata s-au cunoscut cu viitorul ginere sau noră". Toată această situație a fost, evident, un disconfort pentru Lidia și pentru Răzvan. Au petrecut separat toate sărbătorile importante și au trăit în distanțare față de familia de la Deva.


    Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan SimionFoto: Facebook
Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan SimionFoto: Facebook

Fosta soție a lui Răzvan, acidă cu Lidia Buble

Divorțul lui Răzvan Simion și tot ce a adus cu sine acest trist eveniment a fost o altă încercare grea pentru cuplul Buble-Simion. Povestea de iubire dintre Diana şi Răzvan a început în anul 2000, pe când cei doi erau studenţi, și s-a încheiat în 2015, când Răzvan era deja pus la zid pentru că și-ar fi părăsit soția și copiii pentru tânăra Lidia. Oficial, divorțul s-a pronunțat un an mai târziu, însă de atunci Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan, a avut câteva ieșiri acide la adresa Lidiei. Cuvintele bine alese au lăsat însă la vedere și rivalitate, și suferința prin care a trecut femeia în ultimii ani, înainte să își refacă și ea viața cu Biță Radu, un afacerist din Timișoara. Iată ce scria Diana Simion, pe Facebook, aluzia fiind clară. ”El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte. Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”.

Mai mult, în aprilie 2016, Diana Simion a pus-o la punct pe Lidia, direct, cu nume și prenume: ”Apreciez mult faptul că domnişoara Buble este de acord ca Răzvan să-şi viziteze copiii, însă, aş vrea să-i atrag atenţia asupra unui aspect care îi scapă, ea nefiind mamă. Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut. Şi, dacă tot e atât de generoasă, o să o rog să-l încurajeze să pună în practică sfaturile ei. Pentru că cei mici aşteaptă de mai bine de un an să meargă cu tăticul lor într-o vacanţă sau într-un weekend, undeva. Din păcate, până acum, acest lucru nu s-a întâmplat. Însă mă bucur din suflet că am găsit un aliat de nădejde în ea şi sper că pe viitor lucrurile se vor schimba în bine din punctul ăsta de vedere. Cât despre dorinţa soţului meu de a se întoarce acasă, consider că acest lucru nu o priveşte, atât timp cât sunt aspect intime ale familiei mele”, a declarat Diana Simion pentru Libertatea.ro.

Lidia Buble, atacată constant și jignită pe rețelele sociale

Solista are o comunitate mare de fani în online, pe care îi numește "bublișori", însă și foarte mulți detractori. La fiecare postare pe care o face în social media, Lidia primește, inevitabil, și comentarii negative, ostile, unele dintre ele fiind greu de reprodus aici. I s-a reproșat că "i-a spart casa lui Răzvan", "că trăiește în concubinaj", că "a lăsat doi copii fără tată", asta deși Răzvan a rămas într-o relație apropiată cu Ianca și cu Tudor, copiii lui. De cele mai multe ori a răspuns, de multe ori a preferat să tacă, însă acum, odată cu anunțul despărțirii, a decis să își dezactiveze opțiunea de a primi comentarii la postările din Instagram. Probabil a anticipat valul de jigniri care ar fi venit peste ea. Iată, un exemplu mai vechi, legat de atacurile pe care le primea în online!

Părinții Lidiei au avut, la rândul lor, de suferit. Primeau apeluri și mesaje urâte

Povestea de dragoste pe care Lidia Buble şi Răzvan Simion au trăit-o la vedere a fost o adevărată povară pentru părinţii artistei. Acuzată că s-a încurcat cu un bărbat însurat, căruia i-a spart casa, solista a preferat să nu comenteze situaţia, dar familia ei de la Deva a fost extrem de afectată. Cântăreaţa a povestit acum ceva timp, într-un interviu, că telefoanele sunau continuu la ea acasă în acea perioadă.

"Au fost foarte multe critici legate de relaţia mea cu Răzvan. Ai mei au foarte mare încredere în mine, însă. Ei ştiu ce au crescut acasă. Au început să-i deranjeze şi pe ei în momentul în care au început să-i sufoce cu tot felul de telefoane, scrisori şi poze. Atunci, da, nu le convenea. Pentru ei a fost greu pentru că sunt nişte oameni simpli, foarte credincioşi şi lor le place să stea aşa mai feriţi de viaţa asta de celebritate. De foarte multe ori s-a sunat acasă la mine. Mami şi tati sunt nişte persoane foarte deschise şi au vorbit frumos, aşa că de fiecare dată nu au fost probleme, dar evident nu s-au simţit bine. Încercau să-i provoace şi de multe ori le vorbeau şi foarte urât despre mine ca om. Îţi dai seama că orice părinte este afectat când copilul lui este bombordat din toate părţile. Ziceau ceva de genul că «fata dumeavoastră a stricat casa, că şi-a băgat nasul unde nu-i fierbe oala», dar ai mei, mama, tata şi fraţii mei mă cunosc foarte bine încât ştiu că nu aş face niciodată vreun rău nimănui", povestea Lidia Bule la Adevărul Live.

Mai mult colegi decât iubiți? Lidia și-a încredințat cariera în mâinile lui Răzvan

La debutul în showbiz (2014), Lidia Buble afișa o candoare specifică vârstei de 21 de ani. Naturalețea, talentul, modestia au fost atuurile ei. Cu timpul, tânăra s-a transformat radical. Poze sexy, coafuri extravanante, atitudine de fată rea, senzualitate afișată ostentativ, toate au început să o compună pe noua Lidia, care se depărta din ce în ce mai mult de imaginea de la "Zână". Între timp, Răzvan i-a devenit și manager, nu doar iubit, după modelul Cătălin Măruță-Andra. El era prezentator de evenimente și MC, alături de colegul Răzvan, iar ea făcea show pe scenă.

Potrivit tarifelor de acum doi ani, Lidia și Răzvan aduceau în casă 6.000 de euro în două ore. La vremea aceea, Lidia Buble cerea 4.500 de euro pentru un show de 70 de minute la petreceri private, 3.700 de euro pentru un concert de 50 de minute în aer liber sau la mall şi 2.500 de euro pentru o reprezentaţie în club. De cealaltă parte, Răzvan şi Dani sunt şi ei bine cotaţi ca prezentatori de evenimente, având un tarif de 3.000 de euro (n.r. în 2018), pe care îl împart jumi-juma. Iată că în nici două ore, cei doi îndrăgostiţi, Lidia şi Răzvan, aduceau acasă aproximativ 6.000 de euro. În 2018, după ce s-a despărțit de mentorul ei muzical, Adrian Sînă, Lidia și-a încredințat cariera total în mâinile iubitului Răzvan Simion. Acesta intrase oficial în afaceri, în industria muzicală, cu ca partener la casa de producție EpiQ Records, alături de Alex Pelin și Andy Platon, foști Kazibo Music. De când au devenit parteneri de afaceri, matinalul se implica atât în producerea pieselor Lidiei, cât și în aparițiile sale, mai ales.

Citește și:

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit: „Nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare”

Lidia Buble, cadouri de lux la 26 de ani! Cum și-a surprins Răzvan Simion iubita, de ziua ei

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
zodii care imprumuta bani jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
prater jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
Cristiano Ronaldo FOTO EPA EFE (2) jpg
Carnati traditionali FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu