Lili Sandu, pe ultima sută de metri cu sarcina! Cum arată vedeta în costum de baie

Ultima actualizare:

    Lili Sandu mai are puțin până când va deveni mămicăFoto: Instagram
Lili Sandu mai are puțin până când va deveni mămicăFoto: Instagram

Vremea frumoasă care a apărut după un șir mai lung de zile ploioase a dat startul sezonului de mers la plajă, motiv pentru care și viitoarea mămică Lili Sandu s-a conformat și și-a expus burtica la soare.

Vedeta mai are puțin până când va deveni mămică pentru prima oară, însă până atunci se concentrează pe propria relaxare, având în vedere momentele ce vor urma plus nopțile nedormite, alături de bebe. Lili Sandu a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini în care apare în costum de baie, chiar dacă are grijă și stă mai mult la umbră. 

De asemenea, Lili s-a acoperit și cu un halat ușor din voal și a purtat pălărie pentru protecție solară. Aceasta pare să radieze de fericire, așa cum a făcut-o pe întreaga perioadă a sarcinii, mai ales atunci când se află în compania partenerului său, Silviu Țolu.

„Este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu. Ador modul în care fizicul meu se schimbă pe zi de trece, doar pentru a deveni cel mai sigur loc pentru bebeluș. Nu mai există așteptări nerealiste, create de <<social media>>, despre cum ar trebui să arate perfecțiunea. Pentru mine, aceasta e cea mai mare realizare a mea”, scria recent Lili Sandu pe rețelele de socializare, atunci când mai publica câte o imagine în care apărea cu burtica la vedere.

Lili Sandu (40 de ani) şi Silviu Ţolu (28 de ani) vor deveni părinţi de băiețel. Vestea a fost dată pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, chiar de către artistă, pe contul personal de Instagram, acolo unde le-a arătat prietenilor virtuali şi testul de sarcină pozitiv. Lili a fost în culmea fericirii încă de când a aflat vestea, deși spunea la un moment dat că și-ar dori fetiță, iar de atunci tot cu zâmbetul pe buze a rămas. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net