Livia Graur a divorțat în mare secret! Când s-a produs separarea?

Știrista de la Prima TV și soțul ei, Ștefan Răzvan Graur, au decis să pună punct poveștii de iubire care s-a desfășurat pe parcursul a mai bine de 13 ani. Cei doi au hotărât, însă, să rămână în relații amicale de dragul fetiței pe care o au împreună, motiv pentru care și separarea a avut loc pe cale amiabilă, la notar.

Chiar dacă și-au spus „adio!”, după o căsnicie lungă și discretă, deopotrivă, Livia Graur și Ștefan Răzvan Graur au încheiat toate socotelile la notar, pe cale amiabilă, semn că separarea a fost una dorită de ambii soți. Mai mult, se zvonește că în ultima perioadă știrista de la Prima TV ar fi încetat să mai poarte verigheta și, atât ea, cât și Ștefan, au șters toate pozele în care apăreau împreună, pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și:  EXCLUSIV Livia Graur a îndurat chinuri mari ca să-și îndrepte dantura: “Mi-au scos opt măsele, nu aveam curaj nici să râd”

Nimeni nu bănuia că Livia și Ștefan ar fi divorțat! 

Prezentatoarea TV și soțul ei s-au cunoscut pe băncile școlii, încă de când erau în clasa a noua. Au fost căsătoriți timp de 13 ani și și-au reînnoit jurămintele după șase ani de căsnicie însă, în total, relația lor a durat mai bine de 20 de ani. Motivul pentru care vor rămâne în relații amicale este creșterea fetiței lor, Renata, care are nouă ani și este elevă în clasa a doua.

S-ar putea să îți placă: Livia Graur, dezvăluiri despre boala cu care se luptă de ani de zile

Motivul pentru care Livia Graur și soțul său rămâne, în continuare, învăluit în mister. În exclusivitate, știrista de la Prima TV ne-a spus că „Unele lucruri se întâmplă pur și simplu. Am rămas în relații civilizate pentru că totuși avem un copil de crescut!”

Mai multe detalii despre divorțul momentului, AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
bani falsi sursa igpr
cub reghecamf bătaie png
toamna copaci frunze galbene shutterstock
ceapa de buzau camp producatori (1) png
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg