Câte femei au trecut prin patul lui Jon Bon Jovi. Artistul a recunoscut totul: „Nu am fost un sfânt...”

Ultima actualizare:

De mai bine de patru decenii, Jon Bon Jovi și-a păstrat dragostea pentru Dorothea, femeia pe care a întâlnit-o încă din anii adolescenței, pe băncile liceului. Cei doi s-au cunoscut în 1980, iar legătura lor s-a consolidat în 1989, când au decis să facă marele pas spre altar. Totuși, recent marea legendă rock a dat de înțeles că nu i-a fost atât de fidel soției și că prin patul său ar fi trecut 100 de femei.

Jon Bon Jovi ar fi avut 100 de femei la viața lui deși este căsătorit!
Jon Bon Jovi ar fi avut 100 de femei la viața lui deși este căsătorit!

Jon Bon Jovi ar fi avut 100 de femei la viața lui deși este căsătorit!

Jon și Dorothea s-au îndrăgostit în timpul școlii, fiind colegi la un liceu din New Jersey, având aceeași vârstă, ambii născuți în 1962. Au așteptat nouă ani pentru a face pasul spre căsătorie, iar nunta a avut loc în mod discret și intim, în Las Vegas, în timpul perioadei de vârf a celebrității muzicianului. Viața lor a prins și mai multă culoare odată cu venirea pe lume a celor patru copii. Dorothea i-a dăruit o fiică, Stephanie, și trei băieți, Jesse, Jacob și Romeo. Cu toate acestea recent, marele artist a dat de înțeles că nu a fost niciodată un sfânt în căsnicia de 35 de ani pe care o are cu soția sa.

Rockerul, în vârstă de 62 de ani a sugerat că de-a lungul vremii i-au trecut prin pat o sută de feme,  în timp ce vorbea în cadrul unei emisiuni de la ABC: „Sunt un star rock and roll. Nu sunt un sfânt. Nu spun că nu au fost 100 de femei în viața mea. Eu sunt Jon Bon Jovi. A fost destul de bine! Dar tu crezi că îmi voi pune vreodată în pericol tot ce am doar pentru că am crezut că narcisistul din mine a fost real? Ar fi o prostie! De ce fel de excese are nevoie un om care să alimenteze acel foc? Pur și simplu nu merită.”, potrivit DailyMail.com

Cât despre soția sa, acesta a ținujt să îi aprecieze toleranșa fașa de programul solicitant cu turneele. În plus, acesta a dezvăluit că secretul relației lor a fost, pur și simplu, faptul că se admiră reciproc și că au avut norocul de a crește împreună.

„Este vorba despre a nu minți niciodată că ai fost un sfânt, dar nici despre a nu fi atât de prost încât să îți strici viața de familie”, a mai spus artistul.

Anterior, Jon a cântat despre regretele legate de aventurile sale din trecut pe drum în piesa sa din 1993, Bed of Roses. Mai mult, de-a lungul timpului, artistul a mărturisit cât de mult regretă că a ratat numeroase zile de naștere și evenimente din viața familiei sale.

Am fost într-una dintre cele mai mari trupe rock din lume timp de 25 de ani și nu sunt un sfânt și nu am fost un sfânt”, a declarat el pentru revista Best Life, în urmă cu ceva vreme. „Nu e ca și cum Dorothea a venit la jumătatea filmului și nu știa pe cine are”, a mai adăugat artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Lansare rachetă nucleară FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
image
image
BeFunky collage (4) jpg
BeFunky collage (3) jpg
banner gabriela cristea png
638f6104 af72 47c5 8e2a 04aa4a8f0ada jpeg
banner Teo Trandafir png
cub vladuta lupau png
banner gina pistol smiley png
mihaela bilic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net