Livia Graur îți dă trei sfaturi pentru îngrijirea tenului

Ultima actualizare:
Livia Graur își îngrijește tenul cu măști naturale
Livia Graur își îngrijește tenul cu măști naturale

Livia Graur apare la pupitrul știrilor Focus de la PRIMA TV de peste 10 ani. Rămâne însă neschimbată iar anii parcă n-au trecut peste ea. "Sunt mereu activă" este explicația prezentatoarei TV, care e și mama unei fetițe superbe.

Mă implic cu toată ființa mea în orice activitate pe care o am de făcut, sunt mereu “în priză”, fie că este vorba despre lucrurile pe care le am de facut la serviciu sau de cele care privesc viața de acasă” ne-a spus Livia. 

Deși are un corp de invidiat, vedeta PRIMA TV recunoaște că n-a fost niciodată nevoită să aibă o grijă excesivă de silueta ei. Mănâncă la orice oră, cam orice, fără vreun fel de restricții. Dă buzna chiar și la fast-food din când în când. Nu exagerează cu saloanele de înfrumusețare sau cu tratamentele scumpe, în schimb încearcă să păstreze un echilibru în tot ceea ce face. Evită excesele și este fericită.

“Cred ca si asta este “rețeta”! Să te bucuri de ceea ce ai, să fii recunoscător și bucuros!” ne-a împărtășit Livia, unul dintre secretele ei.

În continuare, Livia Graur îți dă 3 rețete de măști pentru față

Esti adepta tratamentelor de înfrumusețare? Daca da, ce fel de tratamente? 

Livia Graur: Dupa cum spuneam, nu sunt fan mers la salon in fiecare luna. Desigur ca, din cand in cand, imi place sa ma mai rasfat cu cate o noutate, insa in mare parte a timpului incerc sa ma ingrijesc cu ceea ce stiu ca functioneaza pentru tenul meu, testat “pe pielea mea”. Iar dincolo de cate o crema pe care o aplic atunci cand consider ca e cazul, sunt mare adepta a mastilor. 

Am si cateva cumparate de la diverse branduri – de hidratare, de peeling sau de rejuvenare- insa am constatat ca tenul meu se comporta extraordinar cu ingredientele naturale. 

Citește interviul cu Livia Graur pe constanTIPS.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net