Lora, fără nimic pe dedesubt. Imaginea care a încins Facebook-ul

6 decembrie 2015
lora2 jpeg
Lora a f─âcut furori pe Facebookfoto: arhiva personal─â

Lora nu duce lips─â de pretenden┼úi ┼či nici nu este de mirare c─â artista este curtat─â asiduu. Dup─â divor┼úul de Dan Badea, c├ónt─ârea┼úa nu s-a afi┼čat cu alt b─ârbat ├«n afar─â de Ioni┼ú Ghenu, tour managerul ei. De┼či sunt semnale din ce ├«n ce mai clare c─â cei doi formeaz─â un cuplu, solista nu ┼či-a asumat ├«nc─â rela┼úia cu t├ón─ârul.

Lora (33 de ani) este una dintre cele mai sexy artiste de la noi, iar fanii nu contenesc s─â-i fac─â complimente pe re┼úelele de socializare. A┼ča s-a ├«nt├ómplat ┼či la ultima fotografie pe care artista a publicat-o pe Facebook, c├ónd domnii s-au ├«ntrecut ├«n complimente. Nici nu aveau cum s─â tac─â, pentru c─â artista a pozat sexy, ├«ntr-o ┼úinut─â de infarct.

image
Lora a îmbrăcat o rochie cu spatele gol la care nu a purtat sutien

Blonda a ├«mbr─âcat o rochi┼ú─â extrem de scurt─â ┼či transparent─â, din dantel─â neagr─â, la care accesoriile erau de prisos. Fotografia a ├«ncins imagina┼úia b─ârba┼úilor care nu au putut s─â nu remarce formele perfecte ale artistei. Rochia i-a pus ├«n eviden┼ú─â posteriorul bombat ┼či picioarele lungi, dar ┼či talia tras─â prin inel. 

loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
Victoria Beckham (4) jpg
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg
bianca dragusanu png
Victoria Beckham (4) jpg