Loredana Groza va avea un 2017 plin de noroc şi reuşite

simeon stalpnicul png

Reuşite profesionale, noroc şi împliniri în viaţa personală. Asta o aşteaptă pe Loredana în anul 2017. Este foarte convinsă de acest lucru după ce, în ianuarie, a participat la o ceremonie budistă în Bangkok, Thailanda, unde a fost binecuvântată de călugări, a primit o brăţară aducătoare de noroc şi o amuletă care o protejează de rău.

Artista şi-a programat această vacanţă încă de anul trecut şi o aştepta cu drag, mai ales că nu mai fusese în Bangkok de 21 de ani. A fost însoţită de fiica ei şi, timp de o săptămână, a avut parte de experienţe uimitoare. „Oraşul s-a dezvoltat incredibil de mult de când nu am mai fost eu. L-am văzut şi redescoperit cu alţi ochi. Am zburat cu o cursă flydubai până în Bangkok şi ne-am cazat apoi la etajul 18 al unui hotel situat pe malul râului Chao Phraya. De acolo admiram cea mai frumoasă privelişte posibilă asupra oraşului”, povesteşte Loredana. 

Nu s-a plictisit nici o secundă în însorita metropolă asiatică. A vizitat templele aurite încărcate de istorie, a descoperit vibraţia vieţii de noapte din zona veche a oraşului, chiar şi mâncarea tradiţională a vânzătorilor ambulanţi, a luat cina în restaurante în aer liber situate la peste 100 de metri înălţime, ori pe un vas de croazieră ce a navigat pe râul Chao Phraya şi chiar a sărbătorit noul an chinezesc în China Town.

simeon stalpnicul png
A admirat oraşul de sus

Însă cea mai impresionantă experienţă a fost la Templul Wat Pho, unde a luat parte la o ceremonie budistă. Pentru început, a meditat timp de 20 de minute în faţa unei statui aurite ce îl reprezintă pe Buddha, apoi a fost binecuvântată de călugării budişti şi a primit o brăţară roşie aducătoare de noroc, dar şi o amuletă cu figura lui Buddha, care să o protejeze de energiile negative.

simeon stalpnicul png
A meditat 20 de minute în Templul Wat Pho

„În credinţa budistă, această brăţară roşie, care este legată la mâna stângă de către un călugar budist, are o mare însemnătate. Se spune că îi va aduce celui ce-o poarta reuşite profesionale, noroc şi împliniri în viaţa personală. Budiştii mai cred că o amuletă de lemn cu figura lui Buddha, purtată în geantă, ţine departe energiile negative. Amuleta poate fi ţinută şi în casă, astfel încât spaţiul să fie protejat. Am intrat ulterior în templul ce găzduieşte imensa statuie aurită a lui Buddha întins, simbolizând intrarea acestuia în Nirvana după seria completă de reîncarnări. La ieşire, am pus monede în fiecare din cele 108 boluri de bronz, ce aduc, conform crezului, noroc şi ajută să se împlinească toate dorinţele pe care le adresezi în acele momente”, spune Loredana.

simeon stalpnicul png

Cu tot ritualul încheiat, cu dorinţele ridicate şi protejată de amulete, Loredana s-a întors în ţară mai încrezătoare în forţele ei, plină de energie şi pusă pe fapte mari.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
Fosa septică din Alunu - Vâlcea în care a murit un elev în 2014 Foto Adevărul
sapunaru suparat jpg
image
image
image
image
codin maticiuc
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg