Loredana şi Renata, la un pas să se păruiască în pauza publicitară. Vezi de la ce a pornit scandalul

Ultima actualizare:

    Loredana şi Renata s-au înjurat ca la uşa cortuluiFoto: Captură Kanal D
Loredana şi Renata s-au înjurat ca la uşa cortuluiFoto: Captură Kanal D

Femeile din viaţa lui Leo au fost cât pe ce să se încaiere. Săptămâna trecută, Loredana şi Renata au fost invitate în platoul aceleiaşi emisiuni şi cu greu au fost calmate să nu se ia la bătaie. Totul a început cu un schimb de replici, însă discuţia s-a aprins şi era să se termine urât. A fost nevoie de mai multe persoane care au intervenit între cele doupă femei nervoaie care erau gata să se bată.

A fost o seară mai mult decât tensionată joi în platoul emisiunii Wowbiz. Leo de la Strehaia a stat faţă în faţă cu cele două femei pe care susţine că le iubeşte nebuneşte. Renata Gheorghe, mai vechea lui iubită, şi Loredana Chivu, femeia cu care a intrat în scandal după ce i-a făcut cadou o maşină de fiţe, în schimbul unor favoruri sexuale, de care blonda a uitat. Totul a pornit de la fosta asistentă păcătoasă care invitată pe aceeaşi canapea cu cei doi a refuzat să se aşeze pretinzând că ar lua boli venerice de la Renata. bruneta a explodat când a auzit şi a început să-i adumă aminte Loredanei cum schimba bărbaţii ca pe şosete şi făcea videochat.

Loredana şi Renata au făcut circ
Loredana şi Renata au făcut circ

"A făcut ăla negi în zona intimă după ce s-a culcat cu tine! Toată lumea ştie! Zici tu că iei boli de la noi?", s-a apărat Renata. Replica Loredanei a venit imediat, iar cuvintele nu i-au convenit deloc brunetei. "Tu vorbeşti care te culci cu bărbatul lu' mă-ta", a spus Loredana iritată. "Mă culc şi cu bărbatul lu' maică-ta", a spus Renata fără să-şi dea seama că va comite o gafă de proporţii, tatăl Loredanei fiind mort. Bărbatul s-a spânzurat pe când blonda avea 18 ani şi nu a lăsat familiei niciun bilet de "adio". La auzul acestor cuvinte, Loredana a simţit că-i fuge pământul de sub picioare şi a vrut să plece din emisiune. A aruncat în Renata cu o sticlă de apă şi a fost la un pas să o snopească, nervoasă că discuţia a degenrat. "Tu nu vorbi de tata. Dacă mai zici ceva de el, te distrug", a urlat blonda care a fost ţinută de mai mulţi bărbaţi ca să nu sară la bătaie. Loredana a reintrat în direct după pauza publicitară în care a fost cât pe ce ca cele două femei din viaţa lui Leo de la Strehaia să se păruiască şi a explicat cu lacrimi în ochi că atât Renata, cât şi mama acesteia au vrut să o scoată din sărite şi i-au reproşat că ea l-a omorât pe tatăl ei, sugerând că bărbatul s-a sinucis din cauza fiicei lui.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net