Luminiţa Anghel, în scandal cu fiul adoptat! Cântăreaţa este şantajată şi terorizată de el

Ultima actualizare:

    Luminița Anghel a ajuns la capătul puterilorfoto: captură KanalD
Luminița Anghel a ajuns la capătul puterilorfoto: captură KanalD

A sperat că îşi va aduce fiul adoptiv pe calea cea dreaptă, însă a ajuns la capătul puterilor! Luminiţa Anghel a fost nevoită să-l dea afară din casă pe David după ce discuţiile dintre ei au degenerat şi s-a ajuns la o tensiune de nedescris. Artista a mărturisit cu lacrimi în ochi că orice ar face băiatul nu vrea să se întreţină singur, deşi are 20 de ani, şi o şantejează emoţional că o va face de râs în presă.

Tensiunile în familia Luminişei Anghel au atins cote maxime. După ce artista s-a luptat cu Angelica Constantin, mama Măriucăi, pentru a adopta pe micuţă şi într-un final a cedat, acum artista are porbleme cu celălat fiu pe care l-a luat de la orfelinat. David are 20 de ani şi deşi mama lui a încercat să-i ofere o educaţie şi un loc de muncă, el nu ascultă de nimeni şi nu-şi poate păstra jobul. Invitată la Kanal D, Luminiţa Anghel a mărturisit că a tot sperat că aceste conflicte se vor aplana, însă de la prima lor discuţie au trecut şase ani. 

David stă cu chirie pe banii mamei

"Am crezut mult timp că este vorba despre o criză hormonală, o schimbare în corpul lui.  Problemele au început în 2010. Părinţii altor tineri îmi spuneau că rebeliunea lui o să treacă pentru că el este acum adolescent. Aşteptările mele au fost mari. Am stat să se potolească. Eu am crescut copiii altora, am fost o mamă dedicată. Nu am venit să mă scuz în faţa nimănui şi nici să-mi fac o statuie. Marea mea durere a fost că am aşteptat recunoştinţă, nimic altceva. Nu voiam un pahar de apă la bătrâneţe. Acesta este al şaselea an când noi avem probleme.

Artista nu s-a mai putut controla şi a izbucnit în lacrimi
Artista nu s-a mai putut controla şi a izbucnit în lacrimi

El nu a fugit de acasă, aşa cum s-a spus. În momentul în care a terminat liceul, am hotărât eu, în urma întâmplărilor nefericite petrecute între noi, să se mute cu chirie, într-un loc cu tot confortul. Să nu se înţeleagă că l-am dat afară. Era acest nonconformism la un program de familie. Era o oră la care trebuia să ajungă acasă. Şi eu am fost copilul unor părinţi şi nu mi-am permis să ridic tonul la ei, să îi jignesc, sa-mi închid telefonul şi să nu fiu de găsit", s-a plâns Luminiţa Anghel la Kana d.

I-a plătit cea mai scumpă şcoală de stilişti 

Artista a vrut să-l ajute, ba chiar s-a implicat continuu, chiar fără acordul soţului ei. Deşi a făcut eforturi financiare pentru a-i achita un curs de hair-style, tânărul nu a reuşit să-şi ţină locul de muncă. 

Luminiţa are un băieţel biologic cu soţul ei şi pe David (20 de ani), fiul adoptat
Luminiţa are un băieţel biologic cu soţul ei şi pe David (20 de ani), fiul adoptat

"Am stat de vorbă cu el de multe ori să văd ce îl deranjează. Să văd dacă Filip, fiul meu biologic, îl deranjează. Nu mergea la şcoală. Pleca acolo, dar nu ajungea. Mă duceam tot timpul să clarific situaţia absenţelor. Am schimbat patru şcoli generale şi am ales un liceu vocaţional. Era o singură clasă de teatru şi am zis că va merge de plăcere. Nici la psiholog nu s-a găsit o soluţie. El s-a mutat vara trecută din casă. A fost dus de mine, cu maşina. Are 20 de ani, acum în toamnă, dar nu şi-a dorit niciodată să-şi ia viaţa în mâini, să se întreţină. Am plătit o şcoală scumpă în paralel cu liceul. A costat aproape o sută de milioane. Pentru mine a fost un efort financiar uriaş. A obţinut un job, la un salon celebru de pe strada Paris, dar a lipsit foarte mult şi l-au dat afară. Avea o atitudine superioară acolo. Spunea tot timpul: «Eu nu dau cu mătura, ce eu dau cu mătura? Eu nu car bagaje de la maşină!». El se credea prinţul cu sânge albastru şi noi toţi  suntem nişte idioţi. Eu am vrut să-şi pună o pâine pe masă, pentru că are capacităţi. Când a vrut să facă lucruri singur, a făcut. Şi-a găsit medic de familie, şi-a făcut analize, dar la un salon de pe Calea Victoriei, zonă unde a stat ani de zile, nu a ştiut să ajungă singur.  L-am întrebat de ce m-a pus să plătesc acea şcoală. Mi-a spus că sunt naivă, că el voia să fie artist", a spus solista cu lacrimi în ochi.

Solistei i-a fost teamă să mai stea cu el în casă 

Deşi acest război se poartă de mai mulţi ani între ei, solista mărturiseşte că nu a regretat niciodată că l-a luat la ea în familie.  

"David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv să-l fac de râs, să-l umilesc şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut", a mai spus artista. Relaţia cântăreţei cu David nu a fost dintotdeaua atât de tensionată. Până ca artista să-şi găsească un soţ, David era un copil cuminte. Lucrurile au luat o întorsătură atunci când Luminiţa a rămas însărcinată. "Cât timp am fost însărcinată îmi era frică să stau cu el în casă. Mă temeam să nu-mi dea brânci pe scări şi să pierd sarcina. El avea momente de furie în care eu simţeam că nu mă pot apăra singură. S-au spart lucruri, s-au spart geamuri", a spus Luminiţa.

Jurnalista Liliana Levinţa, o apropiată a Luminiţei, a povestit că problemele celor doi au început atunci când Luminiţa s-a căsătorit şi a făcut un copil. "David voia ca Luminiţa să-i acorde lui toată atenţia. El să fie Universul ei. Când a văzut că nu mai este doar el proritar, lucrurile au luat-o razna. Mie mi-a venit să-l strâng de gât. Îmi amintesc că avea doar 15 ani şi mă privea dispreţuitor pentru că îi explicam cum ar trebui să se comporte cu mama lui", a completat şi jurnalista.   

Luminiţa Anghel este căsătorită cu Silviu Dumitriade, un inginer constzructor cu care are un copil biologic. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
banner adina halas badea png
image png
banner gabriela cristea png
image png
Katy Perry prezentare de modă, Paris 2024  Foto Gettyimages
image
actualitate.net
image
actualitate.net