Mădălin Voicu, bunic pentru a doua oară: «Dumnezeu mă adoră»

simeon stalpnicul png
Mădălin Voicu

Mădălin Voicu a devenit de curând bunic pentru a doua oară și este în culmea fericirii. El a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care și-a anunțat prietenii virtuali că nora lui a născut luni dimineață, la ora 4:30, un băiețel.

Mesajul publicat pe Facebook a fost apreciat de prietenii virtuali ai lui Mădălin Voicu, iar micuțul a primit multe mesaje de sănătate. Printre toate mesajele primite, Andrei Duan a ținut să-i felicite și să-i transmită la rândul lui toate cele bune nou-născutului.

“Astăzi, 16 aprilie 2018, h4.30, prin voia Domnului, se naște Mădălin Ion Voicu, fiul Oanei şi-al lui Mădălin Alexandru Ștefan!!! Mulțumim Divinității, mulțumim Universului, mulțumim Bunule! Dumnezeu mă adoră”, este mesajul publicat de Mădălin Voicu pe Facebook.

Celebrul muzician și politician a vorbit la începutul anului 2018 despre viața de familie, dar și despre copiii pe care îi are alături de cele cinci femei care au făcut parte din viața lui.

”Alexandru se ocupă de comerţ cu vinuri şi are 34 de ani, din păcate nu ne-am mai văzut de doi ani. Pentru mine, copiii sunt aer, soare, respiraţie, viaţă. Bogdan este fiul meu dintotdeauna. Am considerat că e momentul să fie un Voicu. Am spus că e cazul să fie o familie cu un nume. Nu e cu vreun scop, dar e un fel de cadou, am vrut ca pe el şi pe nevasta lui să îi cheme Voicu”, declara el la Antena Stars în urmă cu câteva luni.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
vladimir putin si bomba nucleara
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (2) jpg
Vladimir Soloviov FOTO Profimedia
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg