Mădălin Voicu vrea să mute Festivalul Mamaia la București

Ultima actualizare:

    Mădălin Voicu
Mădălin Voicu

Festivalul Mamaia nu va avea loc nici anul acesta. Mădălin Voicu, vrea să îl mute la Bucureşti şi îl ironizează pe edilul Constanţei, Radu Mazăre, pentru că nu şi-a dat interesul să păstreze tradiţia de la malul mării.

Festivalul Mamaia nu se ţine nici în acest an, întrucât nici Consiliul Judeţean Constanţa şi nici Primăria din Constanţa nu mai doresc să se implice pentru a păstra această manifestare. Mădălin Voicu, preşedintele Festivalului Mamaia din ultimii ani, critică decizia celor două instituţii, pentru faptul că renunţă atât de uşor la acest festival cu tradiţie.

Festivalul Mamaia este o manifestare cu tradiţie, înfiinţată în 1963
Festivalul Mamaia este o manifestare cu tradiţie, înfiinţată în 1963

“Consiliul Judeţean şi Primăria din Constanţa nu înţeleg ce importanţă culturală are acest festival. Tristeţe şi revoltă, nu am alte sentimente legate de acest subiect. E singurul festival de interpretare naţională! Nu cred că pot dialoga cu cineva... Dacă ei îşi declină dorinţa să păstreze acest festival, bani s-ar mai găsi... Cerem pe unde putem… Probabil că o să-l mutăm la Bucureşti, altă idee nu am. Să ne lase să-l facem noi”, a declarat Mădălin Voicu, pentru Click! Acesta îl ia peste picior pe edilul Constanţei, care în fiecare an se costumează în câte un personaj, în cadrul unui carnaval estival. “Înţeleg că unul e cu problemele lui de sănătate, altul cu Ştefan cel Mazăre… Dar nu se poate transpune în fapt, prin renunţarea la un festival, atât de important. Sigur că eu nu am responsabilităţi organizatorice, dar ca om de cultura...”, a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net