Mădălina Ghenea, transportată de urgență la spital: "Am crezut că nu voi mai putea merge niciodată"

Ultima actualizare:

    Mădălina Ghenea Foto Instagram
Mădălina Ghenea Foto Instagram

Mădălina Ghenea a publicat un mesaj în care a mulțumit oamenilor care au fost aproape de ea în cele mai critice momente ale vieții sale. Vedeta a fost la un pas de moarte, așa cum a declarat ea, vedeta a căzut pe scări și a trecut prin dureri cumplite. Mădălina Ghenea a mărturisit că a avut o noapte îngrozitoare, a simțit că era aproape să moară.

Celebra actriță a publicat o fotografie pe Instagram în care a arătat injecțiile și pastilele care au trebuit să-i fie administrate drept calmante și a povestit tot ce i s-a întâmplat.

Vedeta a considerat că a primit o lecție de viață prin această experiență tragică și le urează tuturor multă sănătate. 


    Mădălina Ghenea a publicat o fotografie cu pastilele și injecțiile pe care a fost nevoită să și le administrezeFoto Instagram
Mădălina Ghenea a publicat o fotografie cu pastilele și injecțiile pe care a fost nevoită să și le administrezeFoto Instagram

"Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere. Sunt copleșită de asta. Aseară am alunecat și am căzut pe jumătate dintre treptele de la scară, rănindu-mi foarte tare spatele. A fost cea mai grea noapte din viața mea. Am crezut că nu voi mai merge niciodată. Muream de durere.

Cât de norocoși suntem pentru că putem sta pe propriile picioare? Am sărbătorit ieri primii pași ai fiicei mele ... cât de minunat. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această lecție! Vă doresc sănătatea și pace!", a scris ea pe Instagram.

Prietenii săi virtuali i-au trimis mesaje de încurajare, aceștia îi doresc tot binele din lume și așteaptă cu nerăbdare să audă vești de la ea. 

image
image
image
image
image
image
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg