Mama Ioanei Boureanu: „O bate de când avea doi ani! Cristi e o persoană foarte violentă”

14 septembrie 2016
boureanu fiica 2 0 jpeg
Irina şi Cristian Boureanu au divorţat în 2004

Cristian Boureanu (43 de ani) ține primele pagini ale ziarelor de scandal încă o dată. Fiica lui, Ioana (15 ani), îl acuză pe fostul deputat că a bătut-o în mijlocul străzii și că a forțat-o să se urce în mașina acestuia. Luni, 12 septembrie, a ajuns la Secția 2 de Poliție din București împreuna cu fata lui. Se pare că problema nu este una nouă în familia lui Boureanu.

Minora l-a acuzat pe tatăl ei că a lovit-o și că a tras-o de păr. Cristian Boureanu ar fi fost furios că Ioana plecase de una singură în Constanța, motiv pentru care fostul deputat și-ar fi pierdut mințile și ar fi lovit-o pe Ioana. Mama ei, Irina Boureanu, susține că nu este pentru prima oară când fostul ei soț o bate pe fiica lor și că au mai fost depuse plângeri împotriva lui și în trecut.

Ioana a fost exmatriculată din cauza tatălui violent?

Irina Boureanu a intervenit telefonic în emisunea „La Măruță” și a explicat că ieșirile violente ale fostului ei soț i-au făcut probleme mari Ioanei: „Poliția o să stabilească adevărul. Dar atât pot să vă spun. Ioana nu a fugit de acasă. El (Cristian Boureanu n.r) a știut foarte bine că fata este cu mine. Al doilea lucru pe care vreau să îl spun este că s-a tot discutat despre cât de cuminte este Ioana și că a fost examtriculată de la școală. Da, a fost exmatriculată, dar din cauză că tatăl ei a tot fost pe la școală și a făcut niște scandaluri. A amenințat copiii, a țipat, ăsta este motivul pentru care a fost mutată de la școală, nu altul. Povestea asta e mai specială așa pentru dumneavoastră, că de abia acum s-a aflat. Dar nu este prima oară când se întâmplă, nu este prima oară când depunem plângeri, mergem la Protecția Copilului și e bătută. Doar că acum s-a aflat”.

„El lovește pe toată lumea”

irina boureanu jpeg
Irina şi Cristian Boureanu au divorţat în 2004Foto: Arhiva Click!

Întrebată dacă Ioana a fost bătută de tatăl ei, luni după amiază (12 septembrie), în apropiere de parcul Herăstrău, de unde fostul deputat a fost și săltat de Poliție, Irina Boureanu a răspuns vehement: „Da. Am depus plângere împotriva lui. Nu a fost prima dată când el a dat în ea. Domnul Boureanu este o persoană foarte violentă”.

Șocant este că femeia afirmă că fiica sa a fost bătută de ani de zile, de când era foarte mică: „O bate de când era mică, de la doi ani. În țara asta se pot face puține lucruri cu un om violent. Am mai încercat să fac în așa fel să fie bine pentru copil. Cum am știut eu și cum m-am priceput”. Întrebată dacă fostul ei soț a lovit-o și pe ea, Irina a ezitat: „Domnul Boureanu lovește pe toată lumea care este mai puțin puternică decât el.

Cristian Boureanu are o altă versiune: „Totul a fost provocat de mama ei”

Fostul politician dă vina pe fosta lui soție și susține că Ioana este influențată de ea. Surprins de reporterii Antena Stars în fața casei bunei lui prietene Monica Tatoiu, cea care i-a și luat apărarea public, Cristian Boureanu a făcut declarații tranșante: „Eu n-am fost la niciun avocat. Dacă Ioana a mers la IML sau vrea să se ducă la IML, e treaba ei, dar e o greșeală. Mama ei a mai fost la IML și a mai falsificat un certificat acum 12 ani. Sunt convins că totul a fost provocat de mama ei. Pe mine mă interesează exclusiv copilul. Dacă stă la mamă și de mâine ia note de 9 și 10, poate să stea la ea. Dacă va continua să bea și să nu învețe, mă voi lupta cu toate mijloacele legale ca cineva să plătească pentru toate astea. În momentul de față, copilul își dorește să stea la mamă. Să se ducă la școală, să învețe. Mama nu a fost în stare să se educe pe ea. A fugit la 18 ani de acasă și a trebuit să o bag eu din nou la școală".

Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
Kate Middleton3 jpg
florin calinescu png
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg
BeFunky collage (16) jpg