Mama Meteo de la TVR tună și fulgeră

image
Romica Jurcă a lucrat și pe vremea comuniștilor în TVR

Cea mai longeviv─â prezen╚Ť─â a rubricii Meteo, de pe micile ecrane, Romica Jurc─â, a fost pus─â pe liber de conducerea TVR, pe motiv c─â ar fi cerut salariu dublu.

Femeia, ├«n v├órst─â de 58 de ani, rupe t─âcerea, pentru Click! Romica Jurca este foc ╚Öi par─â pe ╚Öefii postului na╚Ťional, dup─â ce, mai bine de opt ani, a ├«nregistrat audien╚Ťe beton.

ÔÇťM-au dat afar─â de la TVR, ca pe un gunoi. Din 2012, Claudiu Lucaci, ╚Öeful Departamentului ╚śtiri, a tot ├«ncercat s─â m─â dea afar─â pe motiv c─â nu se mai accept─â colaboratori ╚Öi c─â nu mai sunt bani. Am cerut un concediu ╚Öi mi s-a spus c─â-mi pot lua oric├ót doresc, dar c─â, la ├«ntoarcere, dac─â vreau s─â mai am serviciu, s─â-mi fac o firm─â. ├Än 2013, mi-au f─âcut un contract cu trei zile lucr─âtoare pe s─âpt─âm├ón─â, ca ├«n octombrie 2014 s─â aflu c─â Directorul TVR, Stelian T─ânase, a decis s─â nu mai colabor─âmÔÇŁ.

Romica, cea care ├«i avertiza ╚Öi pe so╚Ťii Ceau╚Öescu c├ónd plou─â sau c├ónd ninge, ╚Öi conducerea postului nu s-au ├«n╚Ťeles ├«ns─â, la bani: ÔÇŁMi s-a propus s─â colabor─âm doar trei luni pe an, pe perioada rece, pe un salariu de 1.000 de lei, dar eu le-am cerut dublu. Totul a r─âmas ├«n coad─â de pe╚Öte, am trimis ╚Öi o contesta╚Ťie la care n-am primit r─âspuns nici p├ón─â-n acest momentÔÇŁ, a ad─âugat ea.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
untold jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
bianca dragusanu si ema uta jpeg
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png