Mama vitregă a Gabrielei Cristea îl face praf pe Toader: "Vrea să-și satisfacă doar plăcerile bărbătești"

simeon stalpnicul png
Paula Crăciunescu i-a fost mereu alături Gabrielei Cristea, după ce vedeta s-a certat cu părinţii eifoto: www.7life.ro

Paula Crăciunescu, “mama vitregă” a Gabrielei Cristea (42 de ani), e foc și pară pe Marcel Toader. Femeia, care îl cunoaște pe afacerist ca pe propriul buzunar, susține că acesta este un profitor și că îi lipsește cu desăvârșire sensibilitatea.

Paula este o femeie dintr-o bucată, care mereu a spus lucrurilor pe nume. A venit acum și rândul lui Marcel Toader să intre în vizorul ei, iar declarațiile Paulei sunt de-a dreptul usturătoare: “Gabi a fost inspirată când a terminat căsătoria cu Marcel. Țin minte că el nu își dorea un copil, căci mai are un băiat, iar ea voia să devină mamă. Marcel este un bărbat profitor, căruia îi place să beneficieze de pe urma femeilor. Vedeți ce îi face Mariei Constantin acum? Ea nu o să moară de foame, chiar dacă s-a despărțit de el. Bine, i-a dat o mână de ajutor fetei, dar dacă ea nu era talentată nu ajungea nicăieri. Când te desparți de prima soție, zici că nu e bună, când te desparți de a doua, la fel, dar când te desparți și de a șasea, înseamnă că este o problemă cu el”, ne-a declarat mama vitregă a Gabrielei Cristea.

simeon stalpnicul png
Gabriela Cristea şi Marcel Toader au divorţat în 2013

Paula Crăciunescu ne-a mai dezvăluit și alte picanterii în ceea ce îl privește pe Marcel Toader: “Din punctul meu de vedere, Maria o să ajungă departe. Din câte știu, Marcel nu este un bărbat tandru, este un insensibil, la început am înțeles că îți oferă niște momente tandre, după care urmărește să își satisfacă doar plăcerile bărbătești și cam atât”. Însă, pe lângă toate aceste supărări din trecut, pe strada Gabrielei Cristea a răsărit soarele. Sâmbătă, vedeta Kanal D a devenit mama unei fetițe perfect sănătoase: “Gabi și Tavi Clonda (n.r – soțul vedetei) sunt foarte fericiți de când au devenit părinți. Am fost la ea și i-am văzut fața luminoasă. Când și-a luat fetița în brațe, Gabi a început să plângă, este un copil tare dorit de familie”, a mai declarat Paula pentru Click!

simeon stalpnicul png
Maria și Marcel vor divorța în instanţă, după o căsnicie de doi anifoto: CLICK!
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
cub laurette png
sotie cumpanasu jpg
image png
image png
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg