Mara Bănică despre Costin Mărculescu: ”Un om care are planuri nu se sinucide”

Ultima actualizare:

    Costin Mărculescu avea probleme financiare și preofesionale, dar apropiații lui nu cred că s-ar fi sinucisfoto: arhiva Click!
Costin Mărculescu avea probleme financiare și preofesionale, dar apropiații lui nu cred că s-ar fi sinucisfoto: arhiva Click!

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi, după ce autoritățile au fost nevoite să spargă ușa de la apartamentul acestuia. Un obișnuit al emisiunilor de divertisment, Mărculescu se confrunta de ceva timp cu probleme financiare și profesionale, însă apropiații săi exclud ipoteza unei sinucideri.

Jurnalista Mara Bănică a dezvăluit, pentru Observator, că Mărculescu nu trecea printr-o perioadă prea fastă, dar nu de ieri, de azi, ci de câțiva ani. Cei doi erau prieteni apropiați. "A murit un prieten, un om cu care am râs foarte mult în ultimii 10 ani. Nu trecea printr-o perioadă bună, dar nu de ieri, de nişte ani de zile”, a declarat Mara.

Moartea actorului, care ar fi trebuit să împlinească 51 de ani la sfârșitul acestei luni, ridică multe semne de întrebare, însă Mara crede că ipoteza unei sinucideri nu se susține. ”El avea planuri şi un om care are planuri nu se sinucide. Cel puțin, asta cred eu. Ultima oară, am vorbit în carantină, pe un grup de WhatsApp”, a mai spus jurnalista.

Se pare că actorul intenționa să lanseze o carte. ”Vorbea despre cartea asta pe care urma să o lanseze, despre o plecare în America, să cânte la un restaurant. Mai deprimat decât ar fi fost în alte dăți nu mi s-a părut", a adăugat Mara Bănică.

Citește și:

Câinele lui Costin Mărculescu i-a alarmat pe vecini. Animalul fusese salvat de pe câmp acum doi ani

Costin Mărculescu avea probleme cu inima

În cercul de prieteni al actorului era cunoscut faptul că acesta avea probleme cu inima și că nu se trata. "Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lăsase un bilet în casă în care spunea: în cazul în care mor, să se ocupe de înmormântare Pepe și, dacă nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara Bănică.

Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de îndată ce îi va face autopsia", a afirmat Mara Bănică.

Citește și:

Ultima postare a lui Costin Mărculescu, cu câteva zile înainte să moară: «Eu am furat startul la terase!»

Costin Mărculescu, găsit mort în cadă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă, în cadă, joi, în jurul orei 00.00, de o echipă de descarcerare. Anuțul decesului său a fost făcut în cadrul emisiunii «Xtra Night Show», prezentată de Dan Capatos, la Antena 1.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor (n.r. Viorica și Ioniță de la Clejani), iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii ”Xtra Night Show”, el fiind cel care a ajuns la fața locului și a anunțat autoritățile. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
banner vlad gherman png
iubit nicole cherry jpg
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
banner catinca roman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net