Mara Bănică, vacanţă de coşmar în Thailanda. Ce a păţit vedeta

Ultima actualizare:

    Mara Bănică
Mara Bănică

Vedeta a mărturisit că avea aşteptări mult mai mari, însă totul s-a dovedit a nu fi exact ceea ce plănuise. Aceasta a declarat că vacanţa s-a transformat într-un semi-ghinion.

Mara Bănică a povestit ceea ce a păţit în vacanţa exotică şi a declarat că nu s-ar mai întoarce niciodată. Aceasta a avut probleme şi cu hotelul care nu a vurt să-i returneze banii, însă cel mai mult a deranjat-o faptul că prostituţia este foarte răspândită acolo.

"Nu m-aş mai duce în Thailanda. Nici în Cuba de altfel. Nu am reuşit să mă adaptez. Ştii cum e, când un lucru porneşte cu stângul, trebuie să faci anumite eforturi ca să redresezi situaţia. A fost o vacanţă cu semi-ghinion. (...) E frustrant să plăteşti o anumită vacanţă şi să nu primeşti ce ai plătit. Mi-am spus să nu plec până nu mă văd cu banii în cont. Atunci mi-am zis să o fac în stil românesc. I-am spus doamnei de la recepţie să-mi dea banii şi am anunţat-o că noi suntem 4 şi o să ne mutăm fix în sala de recepţie. I-am mai spus că o să ne şi îmbătăm, dacă nu ne dă banii. Erau totuşi 4000 de euro. A doua zi ne-au adus banii cash. Una peste alta, am văzut peisaje frumoase. Viitoarea vacanţă o să fie într-o ţară civilizată, deoarece nu mai vreau să experimentez. Prostituţia e la liber acolo. Am văzut numeroşi turişti care se sărutau cu bărbaţii de acolo. Bărbaţii vin cu unghiile crescute şi îţi servesc mâncarea, chiar dacă am plecat la 5 stele", a declarat Mara Bănicăla Antena Stars. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net