Margherita de la Clejani, despre accident: «Îmi făceam buzele în oglindă. Nu mai declar nimic presei din România, eu sunt de la Hollywood»

23 mai 2020
article img
Margherita a produs un accident, sub influenţa substanţelor interzise

Margherita de la Clejani a fost protagonista unui accident în această dimineaţă în Capitală. După ce vedeta a pierdut controlul volunului şi a avariat o maşină parcată regulamentar pe partea dreaptă, oamenii legii au sosit la faţa locului şi au descoperit că aceasta se afla într-o stare de agitație. În urma testării rapide cu aparatul DrugTest, vedeta a fost depistată pozitiv pentru consumul de supefiante, însă ea neagă cu vehemenţă acest lucru. Iată ce a declarat la ieşirea din sediul IML.

Margerita de la Clejani a produs un accident în dimineaţa de sâmbătă, 23 mai, pe bulevardul Gheorghe Şincai din Capitală. Poliţiştii care s-au deplasat la locul accidentului au găsit bolidul de lux avariat al artistei care se afla într-o stare de alertă. În urma efecutării unui test rapid de depistare a drogurilor, rezultatul a fost unul pozitiv, însă Margherita neagă cu vehemență veridicitatea acestuia. 

Contactat de reporterii Antena Stars, Ioniță de la Clejani a declarat că nu știe ce s-a întâmplat și a dezmințit consumul de droguri al fiicei sale. „Nu știu nimic, nu m-a sunat. Dacă era o problemă, mă suna în secunda doi. Nu cred că a ieșit pe nicăieri aseară”, a explicat Ioniță de la Clejani, la „Star Matinal de Weekend”. Ulterior, el a revenit asupra declarației și a subliniat că Margherita nu a consumat, sub nicio formă stupefiante. 

article img
Ioniţă de la Clejani neagă vehement afirmaţiile potrivit cărora fiica sa ar fi consumat droguri înainte de a urca la volan Foto Arhivă personală

Ioniţă de la Clejani a fost alături de fiica sa la Poliţie

Deşi iniţial a declarat că nu ştie anbsolut nimic despre accidentul în care a fost implicat fiica sa, Ioniţă de la Clejani s-a deplasat la Poliție, acolo unde se afla fiica, pentru a fi alături de ea în momentele dificile. El a fost recalcitrant și a declarat că a aflat din presă cele petrecute. În plus el a subliniat că este deranjat de faptul că "se fac declarații fără să existe dovezi" pe marginea celor întâmplate. Ioniță și-a condus fiica de braț, după câteva ore în care ea a fost supusă interogării. 

Margherita de la Clejani: "Nu e treaba ta dacă am consumat sau nu alcool"! 

article img
Margherita este obişnuită să şocheze, aşadar nu este de mirare că animalul ei de companie este o maimuţă Foto Arhivă personală

Margherita a fost condusă la sediul IML de către polițiști, acolo unde i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili cu exactitate ce anume a consumat fiica renumiților muzicieni. La ieșirea din clădirea IML, Margherita a părut vizibil deranjată de întrebările reporterilor cărora le-a adreasat cuvinte dure. "Mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Veneam de la terasă. Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Am accidentat pur și simplu o mașină. Veneam de la o petrecere. Nu e treaba ta dacă s-a consumat sau nu alcool. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, eu sunt de la Hollywood", a fost declaraţia oferită de către Margherita.