Mariana Moculescu trăiește în lux cu iubitul bătăuș. ”L-am iertat”

Ultima actualizare:
Mariana Moculescu are o colecție impresionantă de pantofi
Mariana Moculescu are o colecție impresionantă de pantofi

„L-am iertat și acum duc o viață de prințesă, în lux”, a spus, pentru Click!, Mariana Moculescu (50 de ani) despre Massimiliano Lorenzini (51 de ani), iubitul bătăuș. Chiar dacă Massimiliano a agresat-o de mai multe ori, Mariana Moculescu a ales să trăiască alături de el, în Italia. Bruneta spune că acum e fericită, mai ales că afaceristul italian o răsfață cu daruri de mii de euro.

Mariana Moculescu are o viață desprinsă parcă din filmele de acțiune. Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu (82 de ani) a ales în urmă cu mai bine de cinci ani să părăsească țara pentru un trai mai bun. Însă problemele s-au ținut scai de vedetă. Mariana nu a reușit să aibă un job stabil și nici în dragoste lucrurile n-au stat prea bine.

În urmă cu trei ani, Mariana Moculescu a lăsat impresia că și-a găsit fericirea în brațele unui italian putred de bogat, Massimiliano Lorenzini. După doar un an și jumătate de relație însă, cei doi s-au despărțit după ce Mariana și-a acuzat iubitul că ar fi bătut-o și ar fi înșelat-o.

Mariana Moculescu merge cu iubitul la estetician, să-i „repare” fața

După despărțirea cu scandal, Mariana Moculescu a reușit să dea totul uitării. Însă cu un preț: cadouri scumpe, de mii de euro. „Massimiliano îmi cumpără tot felul de cadouri scumpe, mă răsfață ca pe o prințesă, doar sâmbăta trecută mi-a cumpărat diverse lucruri de 3.000 de euro. Săptămâna aceasta mi-a zis că o să mergem la medicul estetician pentru o înfrumusețare facială. Vreau să îmi fac ceva la față, o schimbare”, a declarat Mariana Moculescu pentru Click!

Așa arată garderoba Marianei Moculescu
Așa arată garderoba Marianei Moculescu


    Așa arată garderoba Marianei Moculescufoto: arhivă personală
Așa arată garderoba Marianei Moculescufoto: arhivă personală

Mariana Moculescu a declarat că fost strangulată

După despărțirea de iubitul italian, Mariana Moculescu a povestit momentele de groază prin care a trecut din cauza lui. „În trecut, Massimiliano m-a şi lovit. Totul s-a întâmplat în casă, m-a strangulat de două ori, m-a lăsat fără aer, dar nu am vrut să spun nimănui mizeriile astea. Venea beat de la femei şi se comporta ca un derbedeu. Îţi spun că nimeni nu poate sta cu el. Are telefonul plin de filme porno. Întreţine femeile cu bani! Viaţa alături de o astfel de persoană este un infern. Trebuie să mă mut din casa lui, aşa că o să merg la prietena mea pe care o am de o viaţă şi care e căsătorită de 20 de ani cu un italian serios”, declara la vremea respectivă Mariana Moculescu pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net